
Οι λάτρεις του ψητού κρέατος γνωρίζουν τον χρυσό κανόνα ότι μετά το ψήσιμο χρειάζεται «ξεκούραση» πριν σερβιριστεί και κοπεί.
Όμως ο σεφ, συγγραφέας και τηλεοπτικός παρουσιαστής της εκπομπής Bizarre Foods, Andrew Zimmern θεωρεί ότι δεν πρέπει απλά το κρέας να «ξεκουράζεται» αλλά να σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.
Αυτό σημαίνει, όπως υποστηρίζει, ότι πρέπει προτού σερβιριστεί να παραμείνει εκτός ψησταριάς τουλάχιστον 45 λεπτά και η μπριζόλα να μην φτάνει στο τραπέζι ζεστή και αχνιστή αλλά σχεδόν κρύα…
Περισσότερα: πηγή
Φώτο: Mikroskopio
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου