Μένει στην… πρίζα για Αραούχο η ΑΕΚ


Λίγη υπομονή ακόμα μέχρι να ξαναντύσει τον Σέρχιο Αραούχο στα κιτρινόμαυρα θα χρειαστεί να κάνει η ΑΕΚ. Η εμπλοκή στη μεταγραφή Ρεμί στη Λας Πάλμας καθυστερεί (αλλά δεν χαλά) την επιστροφή του «Τσίνο» 

Τόσους μήνες τον περιμένει, θα κάνει (αναγκαστικά) και λίγο ακόμα υπομονή. 

Παρόλο που το έδαφος που έχει καλλιεργηθεί στο θέμα Αραούχο είναι ευνοϊκό και φάνταζε πιθανό να σφραγιστεί η επιστροφή του ακόμα και μέχρι σήμερα το βράδυ, η πρόβλεψη του γνωστού ρεπόρτερ Λίτο Χιμένεθ ότι μπορεί να τραβήξει το θέμα επιβεβαιώνεται. 

Όχι επειδή υπήρξε κάποια εμπλοκή στις συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας, αλλά διότι φαίνεται να «κολλάει» η μεταγραφή Ρεμί στην ισπανική ομάδα (που ήταν εξαρχής απαραίτητη προϋπόθεση για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις). 

Το γεγονός ότι στο παιχνίδι για την απόκτηση του Γάλλου έχουν μπει κι άλλες ομάδες, όπως η Νιούκαστλ (που τον είχε και παλιότερα στο δυναμικό της) και η Κάλιαρι (που φέρεται να μπήκε σφήνα στην υπόθεση) μειώνει πολύ τις πιθανότητες της Λας Πάλμας να τον κάνει δικό της. 

Επειδή ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτήσει φορ, ακόμα κι αν αυτός δεν είναι ο Ρεμί, η ΑΕΚ δεν ανησυχεί για τον Αραούχο. Διότι υπάρχει ήδη μια βάση για το deal μεταξύ των δυο πλευρών (είτε με εκ νέου δανεισμό και οψιόν, είτε με απευθείας αγορά) και με σύμμαχο την επιθυμία και του ίδιου του «Τσίνο», που πιέζει για να επιστρέψει, η «Ένωση» αισιοδοξεί ότι θα τον κάνει ξανά δικό της.

Πηγή sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου