ΑΕΚ - Παναιτωλικός 2-0


Ο Αλμέιδα άνοιξε το σκορ στο 14' και στο 28' αποβλήθηκε, όμως η ΑΕΚ είχε Ανέστη, Μάνταλο και μαχητικό πνεύμα, νικώντας 2-0 τον Παναιτωλικό, ο οποίος έμεινε επίσης με δέκα παίκτες στο 48'.


Τη νίκη ήθελε η ΑΕΚ, τη νίκη πήρε. Με αρκετές απουσίες και με τον σκόρερ Αλμέιδα να την αφήνει με 10 από νωρίς, η Ενωση τελικά επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού, ο οποίος επίσης έμεινε με 10 νωρίς στο δεύτερο μέρος. Ακυρώθηκε αρχικά αλλά μέτρησε τελικά το κανονικό γκολ του Γιόχανσον για το 2-0, με τον Σουηδό να είναι εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ ήθελε να πάρει από νωρίς την κατοχή και να κάνει παιχνίδι αλλά η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν πετύχαινε ακριβώς αυτό που ήθελε. Δεν χρειάστηκε, όμως, κιόλας για να προηγηθεί, αφού στο 13' ο Πάουλο έκανε ό,τι μπορούσε για να δοθεί πέναλτι υπέρ της Ενωσης και αποβολή του για το πάτημα στον Τρίστασον. Τελικά δόθηκε μόνο το πρώτο, με τον Αλμέιδα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ (1-0). Δύο λεπτά μετά ο Μάκης Χάβος έκανε την πρώτη -αναγκαστική- αλλαγή με τον Μαρινάκη αντί του Μύγα και το ματς συνεχίστηκε με τους Αγρινιώτες να ανεβαίνουν. 

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου