Πουλήθηκε η δημοφιλής ελληνική εφαρμογή Quizdom


Η ελληνική εταιρεία mobile εφαρμογών, Quizdom, εξαγοράστηκε από το γερμανικό όμιλο friends4media Group, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το Quizdom είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή παιχνιδιού γνώσης στην Ελλάδα με περισσότερους από 2 εκατομμύρια χρήστες και παρουσία στην τηλεόραση με το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι «Quizdom The Show».

Η ομώνυμη εταιρεία ιδρύθηκε το 2014 και η εφαρμογή Quizdom έχει εγκατασταθεί σε περισσότερα από τα μισά smartphones στην Ελλάδα. Το 2017, η εφαρμογή πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας και διατέθηκε στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η ευρωπαϊκή εταιρεία mobile εφαρμογών friends4media Group εδρεύει στη Γερμανία και σκοπεύει να καθιερώσει το Quizdom ως βασικό εμπορικό προϊόν του ομίλου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της friends4media, Thomas Koller, δηλώνει: «Έχουμε συνεργαστεί με την ομάδα του Quizdom στο παρελθόν και είμαστε ενθουσιασμένοι που η συνεργασία αυτή θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε σε νέα προϊόντα βασισμένα στο Quizdom και προετοιμάζουμε το λανσάρισμα τους στην Ευρώπη, την Ασία και τη Νότια Αμερική. Το Quizdom θα αποτελέσει το βασικό brand στην παγκόσμια επέκτασή μας και ανυπομονούμε να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης και γνώσης σε παίκτες από όλο τον κόσμο».



Περισσότερα: πηγή

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου