«Όχι» Σίνγκλετον σε Παναθηναϊκό λόγω capital controls!


Ο Παναθηναϊκός εισέπραξε το «όχι» του Κρις Σίνγκλετον, στην μεγάλη οικονομικά πρόταση που τού έκανε, ώστε να παραμείνει στην ομάδα για έναν ακόμα χρόνο.


Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κρις Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό αφού ο Αμερικανός φόργουορντ απάντησε αρνητικά στην πρόταση μαμούθ που του είχαν κάνει οι «πράσινοι» για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2019!

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν θέλει να δεσμευτεί από τώρα και για την μεθεπόμενη σεζόν, παρά τις μεγάλες απολαβές που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος έχει να κάνει και με τα capital controls στην Ελλάδα, τα οποία αποτελούν τροχοπέδη για την άμεση ανανέωση του συμβολαίου του.


Σύμφωνα με τον ίδιο τον παίκτη, θεωρεί ότι το επόμενο καλοκαίρι θα μπορέσει να βρει ακόμα καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που του πρόσφεραν τώρα οι νταμπλούχοι, όπερ και σημαίνει ότι το μέλλον του στην ομάδα μόνο... βέβαιο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ακόμα και αν δεν βρει το εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ο παίκτης ενδεχομένως να μην παραμείνει στην ομάδα. Και ο λόγος είναι απλός. Ο Παναθηναϊκός θα τον χάσει την επόμενη σεζόν ως free agent ενώ σε περίπτωση που έρθει νέα μεγάλη πρόταση από την Ευρώπη θα μπορεί να είναι κερδισμένος και με ένα μεγάλο ποσό να βρει τον αντικαταστάτη του.

Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρητικά και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την Πέμπτη το βράδυ, όταν και θα εκπνεύσει η διορία του Σίνγκλετον για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός του είχε προσφέρει διετές συμβόλαιο έναντι 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων και 25% ποσοστό μεταπώλησης.

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου