Ο Ρέι θα παίξει με την Ολυμπίκ στο Κίεβο


Ο ΠΑΟΚ έχει μια ελεύθερη θέση στη λίστα των 25 ποδοσφαιριστών (List A) και θα δηλώσει σ’ αυτή τον Ροντρίγκο Ρέι, απλά υπάρχει εξήγηση γιατί θέλει να το κάνει έχοντας πάρει το ιταλικό διαβατήριο.


Η είδηση της απουσίας του Αργεντινού τερματοφύλακα από την αρχική λίστα του «Δικεφάλου», για τους δύο αγώνες με την Ολυμπίκ Ντόνετσκ, ήταν φυσικό κι επόμενο να παραξενέψει αρκετούς, ωστόσο από τον επίσημο ΠΑΟΚ υπάρχει απάντηση και εξήγηση.

Ο ΠΑΟΚ θα εκμεταλλευτεί το δικαίωμα μιας αλλαγής 24 ώρες μέχρι την έναρξη του πρώτου αγώνα και θα δηλώσει την ερχόμενη Τετάρτη τον 26χρονο τερματοφύλακα, είτε αυτός γίνει κάτοχος του ιταλικού διαβατηρίου, είτε όχι.

Μ’ άλλα λόγια; Ο Ρέι θα παίξει εναντίον της Ολυμπίκ Ντόνετσκ, ότι κι αν συμβεί!

Απλά, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» επιθυμούν να δηλωθεί εξ αρχής ως κοινοτικός («το θέμα της διαδικασίας έκδοσης του ιταλικού διαβατηρίου έχει ολοκληρωθεί», λένε στην Τούμπα, «και μέσα σε μια δύο μέρες θα φτάσει στα χέρια του Αργεντινού») καθώς θέλουν να είναι σύννομοι και με τους κανονισμούς της ΕΠΟ (δεν μπορείς να έχεις δηλωμένους στο ρόστερ σου πάνω από πέντε ξένους) 

Πηγή gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου