Υποκλίθηκε στην Σερβία η Ελλάδα


Δεν μπόρεσε την υπέρβαση η Εθνική πόλο των ανδρών. Η Ελλάδα ηττήθηκε στον μικρό τελικό από την πανίσχυρη Σερβία με και τερμάτισε στην 4η θέση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

Πάνω από τις δυνατότητές της αποδείχθηκε η κατάσταση του χάλκινου μεταλλίου για την Εθνική πόλο των ανδρών, καθώς ηττήθηκε από την Σερβία στον μικρό τελικό ! 

Η πανίσχυρη ομάδα των Σέρβων μπήκε από την αρχή στο παιχνίδι με τα… μπούνια, πήρε διαφορά τριών τερμάτων και δεν την έχασε ποτέ, φτάνοντας σε μια σχετικά άνετη επικράτηση και στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Από την άλλη, η Εθνική μας μένει με την γλυκόπικρη γεύση της 4ης θέσης. 

Η Σερβία μπήκε πολύ δυνατά και μετά το πέρας των πρώτων δύο λεπτών του αγώνα, βρέθηκε να προηγείται με 3-0. Η Ελλάδα δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί ούτε τον παίκτη παραπάνω, ήταν άστοχη ωστόσο με μπροστάρη τον Φουντούλη μείωσε σε 3-2. Η απάντηση των Σέρβων ήταν άμεση, καθώς προηγήθηκε ξανά με τρία τέρματα διαφορά (5-2) και το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε με 5-3 χάρη στο γκολ του Βλαχόπουλου. 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου