Έντονη φημολογία για Βουγιούκα και Παναθηναϊκό!


Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Ιαν Βουγιούκα να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. 

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ογκαστ ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως κινείται για άλλη μια μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν. 

Τις τελευταίες ώρες έχει φουντώσει η φημολογία που θέλει τον Ιαν Βουγιούκα να πλησιάζει τους πράσινους, με κάποιες πληροφορίες από τη Ρωσία να κάνουν λόγο ακόμη και για συμφωνία. 

Από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνουν αλλά δεν διαψεύδουν κάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ενδιαφέρον από τους πράσινους για τον Βουγιούκα υφίσταται. 

Το "θέμα Βουγιούκα" προέκυψε μετά από την απόφαση της διοίκησης της Λοκομοτίβ Κουμπάν να ρίξει αρκετά το μπάτζετ της τη νέα σεζόν. 

Αυτό που θα πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι ότι στην περίπτωση που αποκτηθεί ο Βουγιούκας τότε θα πρέπει να ελευθερωθεί μια θέση ψηλού. 

Μάλιστα, η Λοκομοτίβ Κουμπάν αποχαιρέτησε τον 32χρονο σέντερ μέσω ανακοίνωσης. «Πολλά ευχαριστώ στη Λοκομοτίβ, τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο και τους οπαδούς. Ήταν εξαιρετική η εμπειρία που έζησα όλο αυτόν τον χρόνο. Εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα σεζόν», ανέφερε ο Βουγιούκας. 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου