Ο Μίχελ για τους κίπερ και τον «κλεισμένο» Μακ!


«Ειδησούλες» με ενδιαφέρον έβγαλε ο Λούμπος Μίχελ αμέσως μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους σε ενημέρωσή του προς τους απεσταλμένους ρεπόρτερ. 


Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μίλησε για όλα τα... ανοιχτά μέτωπα της ομάδας και κυρίως αυτά που αφορούν τους γκολκίπερ, αλλά και τον Ρόμπερτ Μακ!

Συγκεκριμένα για το θέμα Οτσόα ο Μίχελ επισήμανε: «Θα περιμένουμε το αργότερο ως αύριο (Τετάρτη) 12 μεσημέρι. Είναι στην Ίμπιζα για τον γάμο του ο παίκτης και μαζί και ο αντζέντης του εκεί. Είχαμε επικοινωνία χωρίς να δώσει συγκεκριμένη απάντηση. Ούτε ναι, ούτε όχι. Είναι πάντως μια ακριβή περίπτωση».

Για την περίπτωση του Ρέι: «Αν δεν προχωρήσει ο Οτσόα, είναι αυτός ο υποψήφιος. Το ότι έχουμε καθυστερήσει μας δημιουργεί πρόβλημα γιατί έχει κι άλλες προτάσεις, αλλά και μια πρόσκληση στην εθνική Αργεντίνης που... τον κάνει πιο γνωστό κι ανεβάζει το κασέ. Θα πρέπει να κινηθούμε άμεσα».

Για τον Μίχελ είναι καλύτερη περίπτωση ο Ρέι λόγω μεταπωλητικής αξίας, αλλά επισήμανε ότι η τελική απόφαση ανήκει στον Σαββίδη, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει έναν ακόμη τερματοφύλακα από το εξωτερικό.

Τα καλά μαντάτα αφορούν και τον Ρόμπερτ Μακ με τον αθλητικό διευθυντή να επισημαίνει: «Είμαστε καθημερινά σε επικοινωνία και θέλει να επιστρέψει. Δεν σημαίνει κάτι ότι έπαιξε στο φιλικό της Ζενίτ. Η υπόθεση του σε επιπεδο ιδιοκτητών». Μάλιστα ο Μίχελ ξεκαθάρισε πως μπορεί μέχρι και την Πέμπτη να είναι στο Χορστ, αφού ο Σλοβάκος συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος ξεκάθαρος ήταν και για τον Στέλιο Μαλεζά λέγοντας πως «ο παίκτης κατά 99% θα μείνει. Η πρόταση της Ανζί δεν είναι δέλεαρ για να φύγει στα 32 του από την Θεσσαλονίκη για την Ρωσία».

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου