Έσωσαν από βέβαιο θάνατο την τετράποδη «κουκλίτσα των σκουπιδιών»


Τη ζωή του στην... απεργία των συμβασιούχων της καθαριότητας χρωστάει ένα συμπαθέστατο κουταβάκι, που κάποιος ασυνείδητος είχε πετάξει μέσα σε έναν κάδο ανακύκλωσης στην περιοχή Φιλοθέη του Ηρακλείου!

Ο απάνθρωπος δράστης το είχε βάλει μέσα σε ένα σακί από σκυλοτροφή και φρόντισε να ρίξει από πάνω του επιπλέον σκουπίδια, για να σιγουρευτεί ότι δεν θα γλιτώσει και θα πάει κατευθείαν στον κάδο του απορριμματοφόρου για να συνθλιβεί!

Για καλή του τύχη, όμως, το σκυλάκι σώθηκε χάρη στη διακοπή της αποκομιδής των σκουπιδιών! Ένας κάτοικος της περιοχής που έβγαλε αργά το βράδυ της Πέμπτης, στις 22/6, βόλτα τον σκύλο του πρόσεξε ότι αυτός ήθελε επίμονα να πλησιάσει τον κάδο.

Την ονόμασαν Ανια

Οταν τον άφησε και πήγαν προς τον κάδο, βρήκε το ταλαιπωρημένο κουτάβι και το έσωσε. Η ομάδα Ζωόφιλη Δράση παρέλαβε το θηλυκό σκυλάκι που ονόμασε «Ανια» και το εξέτασαν κτηνίατροι, οι οποίοι τη βρήκαν καλά στην υγεία της, αν και αδύνατη. Η «κουκλίτσα των σκουπιδιών», όπως την αποκάλεσαν, περιμένει τώρα να υιοθετηθεί.Πηγή: Espresso
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου