Από 29/06 και 6/7 στους κινηματογράφους


Βομβαρδισμός νέων ταινιών μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πολλές επιλογές. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις.

Πάρτι Γυναικών




Περίληψη
Στο «Πάρτι Γυναικών», μια προχωρημένη κι εντελώς ακατάλληλη κωμωδία, πέντε κολλητές φίλες από το πανεπιστήμιο ξανασυναντιούνται δέκα χρόνια μετά για ένα ξέφρενο bachelorette πάρτι στο Μαϊάμι. Τα πράγματα παίρνουν ξαφνικά μια απροσδόκητα σκοτεινή, αλλά και ξεκαρδιστική, τροπή όταν κατά λάθος σκοτώνουν έναν στρίπερ. Προσπαθώντας να αποφασίσουν τι θα κάνουν, η νύχτα θα τις οδηγήσει σε τρελά μονοπάτια, και τις φέρει πιο κοντά από ποτέ.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Λουσία Ανιέλο
Ηθοποιοί: Σκάρλετ Γιόχανσον, Κέιτ Μακίνον, Τζίλιαν Μπελ, Ιλάνα Γκλέιζερ, Ζόι Κράβιτς, Τάι Μπαρέλ
Διάρκεια: 101 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Spider-man: Η Επιστροφή στον Τόπο του


Περίληψη
Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του όπου ζει με την θεία Μέι, πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούριου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Ο Πήτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα της ζωής του, αφαιρείται όμως από την ανάγκη του να αποδείξει ότι μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός, καθημερινός υπερήρωας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture, ένας καινούριος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πήτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζον Γουάτς
Ηθοποιοί: Τομ Χόλαντ, Μάικλ Κίτον, Ζεντάγια, Τζον Φαβρό, Μαρίσα Τομέι, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ
Διάρκεια: 133 λεπτά
Είδος ταινίας: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ / Sci - Fi
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Οδηγός Οικογενειακής Επιβίωσης



Περίληψη
Όταν τα παιδιά επαναστατούν, τίποτα δεν τους σταματά! Μία θεότρελη οικογένεια που… γεμίζει λεωφορείο, στην ξεκαρδιστική κωμωδία του Γκαμπριέλ Ζιλιέν-Λαφεριέρ.
Ο 13χρονος Μπαστιέν βρίσκεται στο κέντρο μίας «πολυσυλλεκτικής» οικογένειας: με 6 ετεροθαλή αδέλφια, 8 «γονείς» και εξίσου πολλά σπίτια και μετακινήσεις, η οικογενειακή του ζωή είναι πολύ πιο περίπλοκη από την σχολική. Η υπομονή, όμως, έχει κι ένα όριο: τα παιδιά αποφασίζουν να επαναστατήσουν και να αντιστρέψουν τους κανόνες. Όλοι μαζί, καταλαμβάνουν ένα ευρύχωρο διαμέρισμα και βάζουν τους γονείς στη θέση τους!
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλ Ζιλιέν-Λαφεριέρ
Ηθοποιοί: Ζιλί Γκαγιέ, Τιερί Νεβίκ, Ζιλί Ντεπαρντιέ, Λουσιέν Ζαν-Μπατίστ, Κλοντιά Ταγκμπό, Φιλίπ Κατερίν, Σαντάλ Λαντεσού
Διάρκεια: 99 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Η Αποπλάνηση



Περίληψη
Η ατμοσφαιρική ταινία αφηγείται, μέσα από τη γυναικεία ματιά, την ιστορία ενός πληγωμένου στρατιώτη που, κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου, βρίσκει καταφύγιο, ώσπου να αναρρώσει, σε ένα σχολείο θηλέων οικότροφων στη Βιρτζίνια. Η παρουσία του εκεί, όμως, ξυπνά στα κορίτσια και τις μοναχικές γυναίκες του σχολείου καταπιεσμένα ένστικτα, πάθη και ανάγκες, προκαλώντας μεταξύ τους ανταγωνισμούς και συγκρούσεις που φτάνουν ακόμα και στα άκρα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Σοφία Κόπολα
Ηθοποιοί: Νικόλ Κίντμαν, Κόλιν Φάρελ, Κίρστεν Νταντς, Ελ Φάνινγκ
Διάρκεια: 94 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Απροσδόκητος Έρωτας



Περίληψη
Μία Αμερικανίδα χήρα θα βρει, απροσδόκητα, την αγάπη στο πρόσωπο ενός άντρα που ζει στο Χάμπστεντ, όταν θα αντιμετωπίσουν μαζί, αυτούς που θέλουν να κατεδαφίσουν το σπίτι του. Εμπνευσμένο από μία πραγματική ιστορία, η ταινία «Απροσδόκητος Έρωτας» είναι μία γοητευτική και τρυφερή ιστορία για το πώς η αγάπη μπορεί να βρεθεί στα πιο απρόσμενα μέρη και αποδεικνύει μια για πάντα ότι η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο σε ό,τι αφορά στις δεύτερες ευκαιρίες.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζόελ Χόπκινς
Ηθοποιοί: Μπρένταν Γκλίσον, Ντάιαν Κίτον, Χιου Σκίνερ, Πήτερ Σάιν, Λέσλι Μάνβιλ, Τζέιμς Νόρτον
Διάρκεια: 103 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: Κ




About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου