Survivor: Επεισόδιο 78. Νέες ανατροπές στο παιχνίδι επιβίωσης


Δύσκολη μέρα ξεκίνησε με την Ευρυδίκη και τον Κώστα τραυματίες και με αμφίβολο το αν θα μπορούν να παίξουν στο επόμενο αγώνισμα.

Με την Ευρυδίκη να μην μπορεί να αγωνιστεί το παιχνίδι αλλάζει και ο Σάκης ανακοινώνει στους παίκτες ότι από εδώ και στο εξής και μέχρι το τέλος το παιχνίδι θα είναι ατομικό. Το έπαθλο ήταν ταξίδι σε άλλο μέρος του Άγιου Δομίνικου με το ιδιωτικό σκάφος σε ένα πάρκο με ψάρια. και δυο εκπλήξεις που φύλαγε ο Σάκης για το τέλος

Με 5 ζωές ο καθένας αγωνίστηκαν όλοι. Όποιος χάσει, χάνει αυτόματα μια ζωή και όταν οι ζωές του μηδενιστούν βγαίνει από το αγώνισμα. Τελικός νικητής ο Ντάνος. Μέχρι το αεροδρόμιο πήγε με το νέο Pegeot  και με συνοδεία δυο ακόμα παίχτες της επιλογής του. 

Έτσι επιλέγοντας εννοείται Ευρυδίκη και Σάρα λόγο του ότι μπορεί να μην προλάβει να ζησει πολλές εμπειρίες επειδή είναι λίγο ποιο αδύναμη σε σχέση με τους υπόλοιπους, τους απολαύσαμε σε ένα απίστευτο ταξίδι και στο τέλος σε ένα γεύμα με hamburgers και hot dogs. 

Από την άλλη πλευρά στο νησί είχαμε τους μαχητές να απορούν γιατί δεν επέλεξε τον Σπαλιάρα που είναι και φίλοι και επέλεξε την Σάρα.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου