Νεκρός ύστερα από kinky παιχνίδια


Τα ακραία ερωτικά «παιχνίδια» μεταξύ δύο αντρών κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικού σεξ, που κατέληξαν σε τραγωδία, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια εισαγγελέας σε δικαστήριο της Βρετανίας.

Ο 36χρονος Νόχουν Κιμ έχασε τη ζωή του όταν ο 52χρονος εραστής του, Κέβιν Ανταμς, έπεσε για ύπνο εγκαταλείποντάς τον δεμένο και με μάσκα αερίων στο πρόσωπο.

Ο Κιμ, όπως ανέφερε στο δικαστήριο του Μπρίστολ ο εισαγγελέας Ανταμ Φιστ, είχε μόνιμο δεσμό με άλλον άντρα από το 2009 και συγκατοικούσε μαζί του στο Σλάου. Μία φορά τον μήνα, όμως, επισκεπτόταν τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία Ανταμς στο σπίτι του στο Σουίντον για να κάνουν σαδομαζοχιστικό σεξ. Ο 52χρονος είχε τον ρόλο του «αφεντικού», ενώ ο 36χρονος είχε τον ρόλο του σκλάβου.

Τη μοιραία βραδιά, το ζευγάρι κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων μεθαμφεταμίνες, ουσία παρόμοια με το GHB, που είναι γνωστό σαν «το ναρκωτικό του βιασμού». Ο Κιμ φόρεσε μάσκα αερίων και επέτρεψε στον Ανταμς να δέσει τον λαιμό, τα χέρια και τους αστραγάλους του με τριχιά.

Υστερα από μια σειρά ερωτικών συνευρέσεων, οι περισσότερες από τις οποίες έγιναν στην τουαλέτα, ο 52χρονος έπεσε για ύπνο, σύμφωνα με τον εισαγγελέα. Ο 36χρονος ήταν γυμνός στο δάπεδο της τουαλέτας, δεμένος και φορώντας τη μάσκα αερίων, ενώ γύρω του βρίσκονταν sex toys και σαδομαζοχιστικά αντικείμενα.

Οταν στις 14 Ιουνίου 2015 ξύπνησε ο Ανταμς, διαπίστωσε ότι ο Κιμ δεν ανέπνεε. Κάλεσε ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη αργά. Ο εισαγγελέας Φιστ ανέφερε ότι, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο θάνατος του Κιμ προήλθε από ασφυξία εξαιτίας της τριχιάς στον λαιμό του, σε συνδυασμό με τη μάσκα και τη δράση των ναρκωτικών που κατανάλωσε.

Share on Google Plus

About Katerina Tservaki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου