Ενα τάνκερ χρήματα δίνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Τεόντοσιτς


Την ώρα που το ΝΒΑ δείχνει να "παίζει" πιο έντονα από ποτέ στο μυαλό του Μίλος Τεόντοσιτς, οι παράγοντες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του δίνουν... τα πάντα για να τον κρατήσουν.


Στα 30 του χρόνια και μετά από δέκα σεζόν στη EuroLeague, o Μίλος Τεόντοσιτς είναι τρίτος σκόρερ (πίσω από τους Ναβάρο - Σπανούλη) και τρίτος πασέρ (πίσω από τους Διαμαντίδη - Σπανούλη) στην ιστορία της διοργάνωσης. Στα 30 του χρόνια ο Σέρβος πλέι μέικερ δεν είναι απλά ένας από τους κορυφαίους της Ευρώπης, αλλά ένας θρύλος, ένας σπουδαίος αθλητής που όμως βρίσκεται σε μια φάση της καριέρας του που πρέπει να πάρει μια κρίσιμη απόφαση. Θα συνεχίσει στη EuroLeague με στόχο να ανεβάσει ξανά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της Ευρώπης ή θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να παίξει στο ΝΒΑ;

Σύμφωνα με το Eurohoops.net, οι παράγοντες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 12.000.000 ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων, μέχρι το καλοκαίρι του 2020 δηλαδή. Αν ο Σέρβος άσος πει το "ναι", θα γίνει αυτόματα ο πιο καλοπληρωμένος Ευρωπαίος στην ιστορία, καθώς θα ξεπεράσει τις ετήσιες αποδοχές του Νάντο Ντε Κολό, του συμπαίκτη του δηλαδή στην Πρωταθλήτρια της VTB League. Το ερώτημα βέβαια είναι τι σκέφτεται ο Μίλος και πόσο πιθανό είναι να επηρεάσουν τις σκέψεις του τα πραγματικά πολλά χρήματα που του προσφέρουν οι Ρώσοι για να μη μετακομίσει στο ΝΒΑ.

Στις ΗΠΑ λέγεται πως υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον, με τους Nets, τους Jazz (του Quin Snyder, με τον οποίο συνεργάστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την εποχή που προπονητής της ομάδας ήταν ο Έτορε Μεσίνα), τους Nuggets και τους Heat να είναι οι καταγεγραμμένοι "μνηστήρες", αλλά όχι και οι μοναδικοί που έχουν το όνομά του στις λίστες τους. Ο Γιόβαν Τεόντοσιτς, ο αδελφός του δηλαδή, είπε στο EuroLeague Greece πριν το Final Four της Κωνσταντινούπολης πως τον θεωρεί έτοιμο για το μεγάλο βήμα εδώ και αρκετά χρόνια και μένει να δούμε τι θα συμβεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Οι Ρώσοι θα πιέσουν τον Τεόντοσιτς να δώσει άμεσα μια απάντηση, ο Σέρβος θα προσπαθήσει να βρει στο ΝΒΑ ένα ποσό που θα ξεπερνά σίγουρα τα 8.000.000 δολάρια που πήρε φέτος ο Sergio Rodriguez από τους Philadelphia 76ers, ίσως μάλιστα το ετήσιο κασέ του να είναι και οκταψήφιο με ελάχιστη διάρκεια τα δυο χρόνια. Το σίγουρο είναι πως οι παράγοντες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας "καίγονται" να μάθουν το συντομότερο δυνατό την απάντηση του Μίλος, ώστε στη συνέχεια να ψάξουν τον αντικαταστάτη του.

Πηγή sport24.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου