Με επτά απόντες και νέο προπονητή η «πρώτη» του ΠΑΟΚ


Το πρώτο ραντεβού του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν έχει οριστεί στις 25 Ιουνίου, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να απουσιάζουν από την «πρώτη» των ασπρόμαυρων, που περιμένουν και το νέο τεχνικό. 


Από το πρώτο προσκλητήριο των ασπρόμαυρων για τη νέα χρονιά, που θα γίνει στις 25 Ιουνίου, μια εβδομάδα πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Ολλανδία, θα απουσιάζουν επτά ποδοσφαιριστές, λόγω αδειών που έχουν εξασφαλίσει από την ομάδα, ίσως να έχουν έρθει ένας ή δύο νέοι παίκτες, ενώ θα είναι εκεί και ο νέος προπονητής.

Οι πέντε διεθνείς του ΠΑΟΚ, που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, Αμρ Ουάρντα, Αλεξάνταρ Πριγιοβιτς, Γκόικο Τσίμιροτ, Εβγέν Σάχοφ και Εργκούς Κάτσε, έχουν εξασφαλίσει επιπλέον ημέρες άδειας και λογικά θα ενσωματωθούν με την ομάδα λίγο πριν αυτή αναχωρήσει στις 2 Ιουλίου για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Επιπλέον ημέρες άδειας έχει δοθεί από το Λούμπος Μίχελ και στους δύο Βραζιλιάνους, Λέο Μάτος και Πέδρο Ενρίκε, που βρίσκονται στην άλλη πλευρά του ημισφαιρίου και θέλουν τουλάχιστον δύο ημέρες ταξιδιού για να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις &  Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής, που θα τους υποδεχθεί στην Τούμπα; Ας περιμένουμε λίγες ώρες για να μάθουμε την τελική ετυμηγορία της διοίκησης. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πάντα ψηλά στη λίστα, αλλά από τις συζητήσεις Μίχελ και Σαββίδη, ίσως προκύψει την τελευταία στιγμή κάτι διαφορετικό. 

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου