Παναθηναϊκός: «Επέλεξε τα πολλά λεφτά ο Μπεργκ»


Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά τον Μάρκους Μπεργκ τονίζοντας ότι επέλεξε τα λεφτά της Αλ Αΐν και τον καλεί να κλείσει την καριέρα του και πάλι με την πράσινη φανέλα. 

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Αλ Αΐν για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Σουηδό. 

Σε σχετική ανάρτηση τους οι πράσινοι τονίζουν ότι ο Σουηδός επιθετικός επέλεξε τα πολλά χρήματα της ομάδας των ΗΑΕ, γιατί –όπως αναφέρει η ανακοίνωση- «έκρινε ότι στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, κοντά στο τέλος της καριέρας του, ήθελε να αποκομίσει ένα μεγάλο οικονομικό όφελος». 

Στη συνέχεια, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει ότι, λόγω της προσφοράς του στην ομάδα, ξεχνά τις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν και τον καλεί, εφόσον και εκείνος το επιθυμεί, να κλείσει την καριέρα του με τη φανέλα του συλλόγου. 

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός 

«Δυστυχώς ο Μάρκους Μπεργκ επέλεξε να φύγει από τον Παναθηναϊκό γιατί έκρινε ότι στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, κοντά στο τέλος της καριέρας του, ήθελε να αποκομίσει ένα μεγάλο οικονομικό όφελος. 

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις. Τις ξεχνάμε, καθώς ο Μάρκους έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο βήμα που επέλεξε να κάνει και τον περιμένουμε εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί για να κλείσει την καριέρα του στο Σύλλογό μας.».

Πηγή sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου