Τον πρώτο λόγο ο Παναθηναϊκός για Γιουνές


Το πολύμηνο "πράσινο" τσεκάρισμα του Χαμζά Γιουνές, το ΟΚ του Ουζουνίδη με βάση το πλάνο του για τη γραμμή κρούσης του "τριφυλλιού", η πρώτη επαφή του Λυμπερόπουλου και το επικείμενο ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη, που "ψηφίζει" Παναθηναϊκό. Ρεπορτάζ: Κώστας Γουλής.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην τελευταία συνέντευξή του μίλησε με ιδιαίτερη «θέρμη» για τον Χαμζά Γιουνές δείχνοντας πως είναι ένας απ’ τους παίκτες που του έχουν «κεντρίσει» το ενδιαφέρον απ’ την ελληνική αγορά. Και στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει μόνο… καπνός, αλλά και «φωτιά» στα λόγια του Ελληνα τεχνικού, αφού το ενδιαφέρον για τον διεθνή Τυνήσιο επιθετικό, είναι πολύ περισσότερο από… φιλολογικό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρακολουθούν την πορεία και την εξέλιξη του 31χρονου επιθετικού στην ελληνική λίγκα εδώ και πολύ καιρό. Και είναι χαρακτηριστικό πως στο τμήμα σκάουτινγκ, υπάρχει ολόκληρος «φάκελος» (και) για τον Γιουνές. Θα αναρωτηθεί κανείς «φάκελος, για έναν παίκτη που τον βλέπαμε κάθε Κυριακή στα ελληνικά γήπεδα;».

Κι όμως οι «πράσινοι» έχουν συλλέξει τα πάντα γύρω απ’ τον μέχρι πρότινος φορ της Ξάνθης, έχοντας στο αρχείο τους σχεδόν όλα τα παιχνίδια που έδωσε με την ακριτική ομάδα την εφετινή σεζόν, προκειμένου να «τσεκάρουν» ως και την τελευταία λεπτομέρεια. Από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, τις κινήσεις του και τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της ομάδας του, μέχρι το πώς συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο.

Πηγή contra.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου