Στην Αθήνα Ντίετζ και Μπεργκ μιλούν με ΠΑΟ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Ελλάδα θα παιχθεί η τελευταία πράξη του σίριαλ Μπεργκ, καθώς ο Σουηδός επιθετικός και ο μάνατζέρ του ΗΡΘΑΝ πριν από λίγες ώρες για να καθίσουν στο τραπέζι με τον Παναθηναϊκό με στόχο να λήξει... αναίμακτα η διαμάχη των τελευταίων ημερών. Γράφει ο Κώστας Γουλής

Η κίνηση της πλευράς του Μάρκους Μπεργκ να στείλει το μεσημέρι της Τετάρτης (21/6) έγγραφο καταγγελίας προς τον Παναθηναϊκό για τερματισμό του συμβολαίου του, προετοιμάζοντας το έδαφος για προσφυγή στη FIFA και η άμεση "απάντηση" των "πράσινων" με αντίστοιχη κίνηση καταγγελίας του Σουηδού, του μάνατζέρ του και της Αλ Αΐν για παράνομη προσέγγιση και συζητήσεις ποδοσφαιριστή χωρίς την άδεια του "τριφυλλιού" (μολονότι έχει ακόμη συμβόλαιο 2 ετών), οδήγησαν την πιο καυτή υπόθεση του εφετινού καλοκαιριού στα απόλυτα… άκρα.

Με τις δύο πλευρές να παίζουν όλα τα "βαριά" χαρτιά τους, οδηγώντας το θέμα σε μία διαμάχη με απρόβλεπτες εξελίξεις και διαστάσεις και για τους δύο. Ακριβώς λοιπόν, επειδή το όλο θέμα μπορεί, είτε τώρα, είτε στο άμεσο μέλλον να προκαλέσει πολύ μεγάλη "ζημιά" τόσο στον Παναθηναϊκό (που διατρέχει ορατό κίνδυνο να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο), όσο και στην πλευρά του Μπεργκ, με πιθανές κυρώσεις στους επόμενους μήνες απ’ τη FIFA αν επιβεβαιωθεί πως υπήρξε "παράνομη προσέγγιση", οι δύο πλευρές δείχνουν διάθεση να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι, σε μία ύστατη προσπάθεια να φτάσουν σε έναν συμβιβασμό, πριν η υπόθεση οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Contra.gr από τις 8.25 το βράδυ της Τετάρτης (21/6) τόσο ο Μάρκους Μπεργκ (μετά της συζύγου του Ζοζεφίν) όσο και ο μάνατζέρ του βρίσκονται στην Αθήνα (με απευθείας πτήση απ' το Ντουμπάι), για να μιλήσουν εκ του σύνεγγυς με τον Παναθηναϊκό (πιθανότατα εντός της Πέμπτης 22/6) και να επιχειρήσουν να βρουν μία λύση.

Πηγή contra.gr


About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου