Αποκλειστικό: Συγκίνηση στο ματς Εθνική Ελλάδος - Ιντερ. Φιλική αναμέτρηση που τα είχε όλα (Βίντεο)


Λίγο μετά της 10 το βράδυ ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Εθνική μας και την Ίντερ. Ο συγκεκριμένος αγώνα πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό φέρνοντας μας ξανά την Εθνική του Euro 2004. Η έναρξη του αγώνα με μουσική και χορό συγκίνησε τον κόσμο ο οποίος γέμισε το στάδιο.

Απέναντί στους Έλληνες θρύλους βρεθηκαν ποδοσφαιριστές-θρύλοι της Ίντερ όπως οι Ζανέτι, Τόλντο, Μπέργκομι, Μπαρέζι, Καρμπ θα αγωνιστούν κόντρα στους βετεράνους  της Ίντερ Μιλάνου με τους Ματεράτσι, Σάμουελ, Ζανέτι, Μπέρκομι, Κίβου, Τόλντο, Φρέι, Καρμπόνε, Κολονέζε, Ντακούρ κ.α.


Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κρήτης. Η τιμή των εισιτηρίων είναι συμβολική, 1 ευρώ για τα παιδιά και 5 ευρώ για τους ενήλικες. Τα εισιτήρια έχουν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία και προπωλούνται.

Τον φιλικό αγώνα αστέρων συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Κρήτης, ο δήμος Ηρακλείου και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου .

Εμείς βρεθήκαμε εκεί και σας ςχουμεβαποκλειστικο υλικό.



Το μάτς έλειξε 1-1. Οδηγήθηκε στα πέναλτι  με την Ίντερ να παίρνει τελικά τον αγώνα μετά και την δεύτερη αστοχία που προήλθε από τον Παντελή Καφέ.




Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε τον κόσμο να αποθεώνει την Εθνική μας και να μας θυμίζει μέρες αξέχαστες από το 2004 κατά την είσοδο της στο γήπεδο




Όλα τα πέναλτι στα οποία και χάσαμε αυτό το ματς



Πανηγυρισμοί με κυματισμούς στο πλήθος

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου