Από 22/06/17 στους κινηματογράφους


Επιστρέφει ο Μπρούς Γουίλις αυτή την εβδομάδα και μαζί με αυτόν επιστρέφουν και τα τρομερά Transformers αλλά και η νέα δουλειά του Μόργκαν Φρίμαν. Πάμε να δούμε αναλυτικά το μενού της εβδομάδας.


Κάποτε στην Καλιφόρνια



Περίληψη
O Στιβ Φορντ είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ με βάση του το Λος Άντζελες. Όταν μία επικίνδυνη συμμορία καταφέρνει να του κλέψει τον αγαπημένο του σκύλο, Μπάντι, όλος ο κόσμος του καταρρέει. Μία σειρά από τρελές συμπτώσεις τον οδηγούν στο να κάνει «θελήματα» για την εν λόγω συμμορία, ενώ τον κυνηγάνε δύο αιμοδιψή αδέλφια από τη Σαμόα, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη ιδιόμορφοι χαρακτήρες.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ρομπ και Μαρκ Κάλλεν
Ηθοποιοί: Μπρους Ουίλις, Τζέισον Μομόα, Ελίζαμπεθ Ρομ, Τζον Γκούντμαν, Φάμκε Γιάνσεν, Τόμας Μίντλντιτς , Άνταμ Γκόλντμπεργκ
Διάρκεια: 94 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Transformers 5: Ο τελευταίος Ιππότης


Περίληψη
Οι άνθρωποι και τα Transformers βρίσκονται σε πόλεμο, με τον Όπτιμους Πράιμ να αγνοείται. Το κλειδί για τη σωτηρία του μέλλοντος της ανθρωπότητας βρίσκεται θαμμένο στα μυστικά του παρελθόντος, στην άγνωστη ιστορία των Transformers στη Γη. Έτσι, η σωτηρία του κόσμου φαίνεται να εξαρτάται από μια ιδιότυπη συμμαχία ανάμεσα στον Κέιντ Γιέγκερ (Μαρκ Γουόλμπεργκ), τον Μπάμπλμπι, έναν Άγγλο λόρδο (Σερ Άντονι Χόπκινς) και μια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι
Ηθοποιοί: Μαρκ Ουόλμπεργκ, Ιζαμπέλα Μόνερ, Τζος Ντουχάμελ, Άντονι Χόπκινς, Πίτερ Κάλεν, Λόρα Χάντογκ
Διάρκεια: 148 λεπτά
Είδος ταινίας: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ / ΔΡΑΣΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Ευαίσθητες Χορδές


Περίληψη
Η Μαρί είναι μια έφηβη αφοσιωμένη στο σχολείο και το βιολοντσέλο. Ο Βικτόρ είναι ένα δυναμικό αγόρι, αλλά με κάποιες δυσκολίες στο σχολείο. Χωρίς να γνωρίζει ότι η Μαρί χάνει σιγά-σιγά την όρασή της, ο Βικτόρ την ερωτεύεται και λίγο-λίγο, προς έκπληξή του, η Μαρί τον βοηθά. Από την στιγμή που η Μαρί τού αποκαλύπτει το μυστικό της, τα δύο παιδιά κάνουν μια συμφωνία: ο Βικτόρ υπόσχεται να την βοηθήσει να κρύψει την αλήθεια για να καταφέρει να περάσει τις εξετάσεις στο ωδείο.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μισέλ Μπουζενά
Ηθοποιοί: Αλίξ Βεγιό, Ζαν-Σταν Ντι Πακ, Σαρλ Μπερλίνγκ, Φλοράνς Γκερίν, Πασκάλ Ελμπέ
Διάρκεια: 89 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ





Εκδίκηση με Στυλ


Περίληψη
Οι Φρίμαν, Κέιν και Άρκιν -Γουίλι, Τζο και Αλ αντί¬στοιχα- αποφασίζουν να πάνε κόντρα στα στερεότυπα της συνταξιοδότησης και να ξεστρατίσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους, όταν τα χρήματα των συντάξεων τους θα χαθούν, απόρροια εταιρικής κακοδιαχείρισης. Απελπισμένοι να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις, οι τρεις φίλοι θα ρι¬ψοκινδυνέψουν τα πάντα σε ένα τολμηρό εγχείρημα να απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα στην τράπεζα που έφαγε τα χρήματα τους. Το «Going in Style» αποτελεί remake της ομώνυμης ταινίας του 1979.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ζακ Μπραφ
Ηθοποιοί: Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν, Άλαν Άρκιν, Αν Μαργκρέτ, Κρίστοφερ Λόιντ, Ματ Ντίλον
Διάρκεια: 96 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου