Ξεφτίλα: Δείτε το παιδικό Survivor, τη ντροπή της παγκόσμιας τηλεόρασης! Μικρά αγγελούδια κλαίνε, τσακώνονται και αλληλοψηφίζονται για αποχώρηση (Βίντεο)


Το Survivor, το οποίο έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του και σημειώνει τεράστια επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο.

Προβάλλεται σε πάνω από 70 χώρες στον κόσμο και είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα Concept παγκοσμίως! Η τεράστια απήχηση που έχει το συγκεκριμένο ριάλιτι στο τηλεοπτικό κοινό, είχε ως αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών σταθμών να εντάξουν στο πρόγραμμά τους και το… παιδικό Survivor. Διαβάστε παρακάτω…

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα από το Οχάιο της Αμερικής έχει καταφέρει να σοκάρει την κοινή γνώμη. Από την πρώτη μέρα προβολής του, τα σχόλια του κόσμου για το πιο σκληρό ριάλιτι δίνουν και παίρνουν.

Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και αποσπάσματα από το παιδικό Survivor, στο οποίο συμμετέχουν ακόμη και 7χρονα, τα οποία αγωνίζονται για τη νίκη του επάθλου. Η παιδική εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης είναι εξίσου σκληρή, ενώ δεν είναι λίγα τα αποσπάσματα στα οποία βλέπουμε τα παιδιά να κλαίνε.

Λέτε η τεράστια επιτυχία του φετινού Survivor να οδηγήσει τα στελέχη των σταθμών να εντάξουν στο πρόγραμμά τους το παιδικό Survivor; Ελπίζουμε πως όχι, γιατί αυτό που θα δείτε δεν είναι καθόλου ευχάριστο…

Πηγή: AthensMagazine, YouWeekly
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου