O Tim Cook δοκιμάζει ένα πρωτότυπο του Apple Watch


O Tim Cook εμφανίστηκε με ένα πρωτότυπο Apple Watch, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα εξέτασης στοιχείων του αίματος. 

Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από πηγές του CNBC, το οποίο ισχυρίζεται ότι ο CEO της Apple εμφανίστηκε να φορά ένα Apple Watch, το οποίο είχε πάνω του ένα μετρητή γλυκόζης του αίματος, προκειμένου να εξετάζονται τα επίπεδα του σακχάρου του αίματος, στοιχείο που θα εκτιμήσουν όλοι όσοι πάσχουν από διαβήτη. Το Apple Watch σκοπεύει να ενισχύσει τις παραμέτρους παρακολούθησης υγείας που έχει στο λογισμικό του, αφού αποτελεί μία συσκευή που φορά πάντοτε ο κάτοχός της και μπορεί να παρακολουθεί την υγεία του σε πραγματικό χρόνο.

Μία τέτοια εξέλιξη, δηλαδή ένα Apple Watch με ακόμα περισσότερους αισθητήρες προσανατολισμένους προς την κατεύθυνση της υγείας, θα αποτελούσε χρήσιμο εργαλείο για το ιατρικό προσωπικό το οποίο και θα μπορούσε να παρακολουθεί με ευκολότερο τρόπο τους ασθενείς σε πραγματικό χρόνο. Η συνεχής μέτρηση του σακχάρου του αίματος θεωρείται ένα πεδίο ιδιαίτερα σημαντικό για τους κατασκευαστές συσκευών που φοριούνται στο χέρι, αφού η ζήτηση για κάτι αντίστοιχο είναι αρκούντως έντονη.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι στο πλαίσιο του WWDC, στις αρχές Ιουνίου, η Apple θα ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες για τον αισθητήρα που ετοιμάζει για το Apple Watch.




Πηγή: Pestaola

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου