«Σε θέλουμε εδώ μέχρι να γεράσεις»!


Ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τον Μάρκους Μπεργκ και τον μάνατζερ του, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον Σουηδό επιθετικό. Καμία πρόταση δεν έφερε ο εκπρόσωπος του διεθνή στράικερ. Τι συζητήθηκε στο ραντεβού.


Ο μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται στην Ελλάδα και το πρωί της Τετάρτης είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Νίκο Λυμπερόπουλο, παρουσία και του Σουηδού επιθετικού. Το ραντεβού αυτό μετά τις δηλώσεις του παίκτη και το ενδιαφέρον της Μάλαγα, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αρχικά έπεσε στο τραπέζι το θέμα της καταβολής των δόσεων του συμβολαίου του παίκτη. Οι καθυστερήσεις έχουν προβληματίσει τον Μπεργκ αλλά και τον εκπρόσωπό του και ζήτησαν να μάθουν τι προβλέπεται να γίνει στο άμεσο μέλλον.

Από κει και πέρα, και με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση του Μπεργκ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν ξεκάθαρος. Ο «Λύμπε» μετέφερε την πρόθεση του συλλόγου, όσον αφορά το μέλλον του πρώτου σκόρερ της ομάδας. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά όχι μόνο να εξαντληθεί το τρέχον συμβόλαιο αλλά να παραμείνει ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Επίσης, αξίζει να τονίσουμε πως ο μάνατζερ του Σουηδού σταρ δεν έφερε καμία πρόταση. Ούτε από την Μάλαγα, ούτε από κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού. Ο λόγος της άφιξής του στην Αθήνα δεν ήταν το μέλλον του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό αλλά οι οικονομικές συνθήκες του κλαμπ που δημιούργησαν έντονη ανησυχία και προβληματισμό.

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου