Στην αναμονή για τον προπονητή στο λιμάνι


Ο Ολυμπιακός έχει πάρει την απόφασή του για τον προπονητή της νέας σεζόν, αλλά ουδείς μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα στο ποιος είναι ο… εκλεκτός του Μαρινάκη. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος. 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν και θα πανηγυρίσει την Κυριακή στη φιέστα την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου. Οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού ξεκινούν από Δευτέρα τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά αυτό δεν ισχύει για τη διοίκηση των Πειραιωτών, καθώς από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για πολλά και σημαντικά θέματα. 

Πρώτα απ' όλα, για το ποιος θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού την επόμενη περίοδο, ένα ερώτημα που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στην παρούσα φάση. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κινηθεί με απόλυτη μυστικότητα το τελευταίο διάστημα και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως όποιοι έχουν προσπαθήσει να μάθουν τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχουν καταφέρει να μάθουν κάτι χειροπιαστό. 

Όπως και να έχουν, πάντως, τα πράγματα, έχει ενδιαφέρον η πληροφορία πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει την απόφασή τους και απλά θα κρίνουν αυτοί πότε θα προχωρήσουν σε ανακοινώσεις. Το αν θα είναι ο Γκαρντ προπονητής των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν ή αν θα παραμείνει ο Λεμονής, αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν δύο μόνο άνθρωποι αυτήν τη στιγμή στον Ολυμπιακό. Ίσως και ο Έλληνας τεχνικός να έχει αυτήν τη στιγμή αρκετές πιθανότητες, αλλά ουδείς μπορεί να κάνει την παραμικρή πρόβλεψη για το τι μέλλει γενέσθαι. 

Γίνεται, βέβαια, αντιληπτό ότι για να προχωρήσουν και οι μεταγραφικές υποθέσεις των «ερυθρόλευκων» θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του προπονητή. Για αυτό η συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Τάκη Λεμονή, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για πολλά θέματα και από αυτήν τη συζήτηση ίσως προκύψουν και πολύ σημαντικές εξελίξεις. Ο ίδιος ο Λεμονής, πάντως, δεν είπε το παραμικρό στην προπόνηση της Τετάρτης στου Ρέντη, ίσως γιατί και ο ίδιος θέλει να προχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην ανακοίνωση της όποιας απόφασής τους και όχι ο ίδιος. Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι Δευτέρα ή Τρίτη, για να μάθουν τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου