Ο Ντάνι Άλβες «κάρφωσε» την διοίκηση της Μπαρτσελόνα


Ευθεία επίθεση προς τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε ο Ντάνι Άλβες, αποκαλύπτοντας τις αιτίες της αποχώρησής του από το σύλλογο της Καταλωνίας, το καλοκαίρι του 2016. 

Στην έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του αλλά και το γεγονός πως οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα δεν του προσέφεραν κλίμα ασφάλειας τα τελευταία χρόνια, οφείλεται η αποχώρηση του Ντάνι Αλβές από την ομάδα της Καταλωνίας το καλοκαίρι του 2016, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα “ABC”. 

«Η διοίκηση δεν μου μιλούσε ποτέ ευθέως. Δεν μου συμπεριφέρονταν με σεβασμό και βρισκόμουν σε κλίμα ανασφάλειας σχετικά με το μέλλον μου. Μου έκαναν πρόταση ανανέωσης μόνο όταν τους επιβλήθηκε η απαγόρευση μεταγραφών που δεν τους επέτρεπε αποκτήσουν νέους παίκτες. Οι ιθύνοντες μού φέρθηκαν λανθασμένα και αυτοί που διοικούν σήμερα το σύλλογο δεν έχουν ιδέα πώς να συμπεριφέρονται στους ποδοσφαιριστές» ήταν τα λόγια του 33χρονου διεθνή. 

Ο Βραζιλιάνος παίκτης της Γιουβέντους πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τους πρωταθλητές Ιταλίας έχοντας 28 συμμετοχές, ενώ ήταν και από τους πολυτιμότερους στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί της Μονακό για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου