Μουρίνιο: «Ό,τι έχει συμβεί με τον Βενγκέρ, μένει στο γήπεδο»


Ουδείς οφείλει να κάνει κόπο για ανακωχή μεταξύ τους από τη στιγμή που... δεν υφίσταται τίποτα αρνητικό, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος απάντησε στον Αρσέν Βενγκέρ αναφορικά με τους ισχυρισμούς περί ανάγκης να γίνει ειρηνοποιός.


Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται γι' ακόμα μια συνάντηση με τον Αλσατό κόουτς, η προϊστορία των οποίων είναι γεμάτη επεισόδια και μπηχτές.

Ενόψει της επίσκεψης των «κόκκινων διαβόλων» στο «Έμιρεϊτς», το απόγευμα της Κυριακής, ο Βενγκέρ είχε κάνει λόγο για... ανακωχή με τον Μουρίνιο ώστε να μείνουν στο παρελθόν όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους, με τον «special one» ν' απαντά:

«Δεν χρειάζεται ανακωχή γιατί δεν υπάρχει κάτι να λύσουμε ή κάτι για το οποίο πρέπει να κάνουμε ειρήνη. Δεν έχουμε προβλήματα. Στο τελευταίο ματς στο Ολντ Τράφορντ δώσαμε τα χέρια και πριν και μετά το ματς.

Θυμάμαι μάλιστα τον συνάντησα και στον διάδρομο για την αίθουσα Τύπου και τον χαιρέτησα ξανά. Όταν υπάρχει ειρήνη, δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα με κάτι. Είμαι μεγάλο παιδί, μεγαλωμένος στο ποδόσφαιρο και ξέρω πως όταν συμβαίνει κάτι στο γήπεδο, την επόμενη μέρα δεν είναι σημαντικό γιατί μένει στο γήπεδο».

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου