Έκλεισε… ραντεβού με Σιμεόνε η Ίντερ!


Τα… ξαναλένε Ίντερ-Σιμεόνε! Ο Αργεντινός τεχνικός εμφανίζεται πιο κοντά από ποτέ στη μεγάλη επιστροφή, με τους «νερατζούρι» να έχουν κλείσει ραντεβού μαζί του, για μετά τα ημιτελικά με τη Ρεάλ! 

Του έταξε… χρυσάφι και τώρα εμφανίζεται έτοιμη να του το δείξει! 

Όπως αναφέρει το ''goal.com'', σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του, η Ίντερ πιέζει αφόρητα τον Ντιέγκο Σιμεόνε, προκειμένου να επιστρέψει στο Μιλάνο, αυτήν τη φορά ως προπονητής και μάλιστα, έχει κλείσει ραντεβού μαζί του, για μετά τα ημιτελικά με τη Ρεάλ, ώστε να του γίνει, με κάθε επισημότητα, η μυθική της πρόταση! 

Θυμίζουμε, οι «νερατζούρι», τη φανέλα των οποίων φόρεσε ο Αργεντινός κόουτς από το 1997 ως το 1999 (57 συμ./11 γκολ), δίνουν συμβόλαιο τριών ετών στον 48χρονο, με συνολικές απολαβές 18 εκατ. ευρώ! 

Ο Σιμεόνε, άλλωστε, δεν έκρυψε ποτέ πως θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στον ιταλικό Βορρά και μένει να δούμε αν αυτό θα γίνει πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το καλοκαίρι του 2018. Εξελίξεις, λοιπόν, αναμένονται μετά τις αναμετρήσεις των «ροχιμπλάνκος» με τη «βασίλισσα», στα ημιτελικά του Champions League.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου