Άγρια δολοφονημένο ζευγάρι γιατρών βρέθηκε στη Βοστόνη: Τους βρήκαν με κομμένους λαιμούς


Δύο γνωστοί γιατροί βρέθηκαν νεκροί την Παρασκευή, σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βοστόνη (ΗΠΑ)- και η αστυνομία θεωρεί πως ο δολοφόνος ήταν γνωστός τους.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian, πρόκειται για τους Λίνα Μπολάνος και Ρίτσαρντ Φιλντ- δύο γιατρούς που ήταν αρραβωνιασμένοι. Βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της Παρασκευής από την αστυνομία στο Macallen Building της νότιας Βοστόνης και η αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης τους ήξερε. Αν και η αστυνομία δεν ανακοίνωσε πώς σκοτώθηκαν ή ποιο φαίνεται να ήταν το κίνητρο, η Boston Globe ανέφερε πως οι λαιμοί τους ήταν κομμένοι και ότι τους είχαν δέσει τα χέρια.

Σύμφωνα με τη Boston Globe, το συγκρότημα είχε ισχυρή ασφάλεια, και αυτός είναι ο λόγος που εκτιμάται ότι επρόκειτο για γνωστό τους, ενώ σε έναν τοίχο υπήρχε γραμμένο «μήνυμα εκδίκησης».

Η Μπολάνος, 38 ετών, ήταν αναισθησιολόγος- παιδίατος στο Massachusetts Eye and Ear, ενώ επίσης δίδασκε στο Harvard Medical School. Ο Φιλντ, 49 ετών, επίσης αναισθησιολόγος, εργαζόταν στο North Shore Pain Management.

Η αστυνομία έσπευσε στο κτίριο λόγω αναφορών για έναν άνδρα με όπλο, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών, που ανταπέδωσαν τα πυρά και τον χτύπησαν αρκετές φορές. Στη συνέχεια ο άνδρας νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο. Σε βάρος του 30χρονου Μπαμπούμιμ Τειξέιρα αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες σύντομα. Ο ίδιος είχε καταδικαστεί για κλοπές στο παρελθόν, ενώ τον Ιούνιο είχε δώσει σημείωμα όπου απαιτούσε χρήματα σε τράπεζα της Βοστόνης. 

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου