Τέλος ο Μαρκόπουλος από τον ΠΑΟΚ


Στο τέλος της έφτασε η εποχή του Σούλη Μαρκόπουλου στον ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ύστερα από οκτώ χρόνια! 

Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε για τον ΠΑΟΚ! 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» και ο Σούλης Μαρκόπουλος αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους και έτσι ύστερα από οκτώ χρόνια θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους! 

Αυτή, ήταν τη τρίτη θητεία (2009-2017) του 68χρονου κόουτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, καθώς προηγήθηκε εκείνη το 1993/94, ενώ η δεύτερη ήταν το 2005/06. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

«Μετά από οκτώ χρόνια κοινής προσπάθειας, στην πορεία της οποίας ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος, ήταν απόλυτα αξιοπρεπής και πολλές φορές ξεπέρασε τα όρια και τις δυνατότητές του, ήρθε η ώρα για να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους με έναν σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο, τον Σούλη Μαρκόπουλο. 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια μία μοναδική τακτική για την ιστορία του συλλόγου και τις συνήθεις πρακτικές που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό. Περιέβαλε με απόλυτη εμπιστοσύνη τον Σούλη Μαρκόπουλο. Μία εμπιστοσύνη που δεν την επέβαλε ο προπονητής, αλλά την κέρδισε. Μία εμπιστοσύνη που δεν την ζήτησε, αλλά του προσφέρθηκε απλόχερα και μάλιστα με τρόπο που δεν έχει συναντήσει ποτέ κανείς και αυτή ακριβώς η λογική είναι που θα πρέπει να κυριαρχεί στον αθλητισμό. Και φυσικά στον ΠΑΟΚ. 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος με την σειρά του, τίμησε και με το παραπάνω κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό αυτού του συμβολαίου ζωής που είχε με την ομάδα μας τα τελευταία οκτώ χρόνια. Και το έκανε με την ψυχή του, με αξιοπρέπεια και πάντα με χαμηλούς τόνους. Έτσι ακριβώς όπως τον μάθαμε από την πρώτη μας συνεργασία τη δεκαετία του ’90. Όλα όμως έχουν μία αρχή και ένα τέλος. 

Ευχαριστούμε τον Σούλη Μαρκόπουλο για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Πηγή sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου