Ουζουνίδης: «Λάθος να σκεφτόμαστε την εκδίκηση από τον ΠΑΟΚ»


Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο μίλησε ο Μαρίνς Ουζουνίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της συνδρομητικής στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play off. 


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

«Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Για μένα δεν είναι σωστό να μπούμε στο γήπεδο με τη λογική της «εκδίκησης» και να μην συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε – όπως κάνουμε και στα περισσότερα παιχνίδια στο γήπεδο μας – είναι να είμαστε αυτοί που θα ελέγχουμε το παιχνίδι. Να παίξουμε καλά και επειδή είναι ένα ντέρμπι και θα βρούμε απέναντι μας μια ομάδα, με την οποία αυτή τη στιγμή είμαστε ισόβαθμοι, να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο δυνατοί στις μονομαχίες, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε», τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε επίσης στο γεμάτο απουσιολόγιο και στην αναπροσαρμογή των πλάνων του για τον αγώνα της Τετάρτης, εξέφρασε την εμπιστοσύνη τους στους παίκτες που θα αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και την πρόσφατη σύσκεψη με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

«Πρέπει να κάνουμε μία ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη, με βάση βέβαια τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Υπάρχει η γενική κατεύθυνση, υπάρχει η πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουμε και εγώ με τον κ. Λυμπερόπουλο πρέπει να προσπαθήσουμε να την εφαρμόσουμε»,

Πηγή thessports.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου