Ανατροπή στην τηλεθέαση - Πώς τα πήγε το «Παραμύθι...αλλιώς» απέναντι στα σόου τραγουδιού, χορού και μαγειρικής;


Ανατροπή στην τηλεθέαση - Πώς τα πήγε το «Παραμύθι...αλλιώς» απέναντι στα σόου τραγουδιού, χορού και μαγειρικής; - Κεντρική Εικόνα
Η Παρασκευή -ακριβώς επειδή λείπει το Survivor που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του- αναδεικνύεται σε μία ημέρα τηλεοπτικής μάχης για την prime time ζώνη των καναλιών.

Μετά τα So You Think You Can Dance, X-Factor και MasterChef ήρθε να προστεθεί στο εν λόγω πεδίο και η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha «Παραμύθι Αλλιώς» του Αλέξανδρου Πανταζούδη και μάλιστα με διπλό επεισόδιο.

Η νεότερη άφιξη τα πήγε εξαιρετικά καλά για την πρώτη της φορά, σε σημείο μάλιστα να κοντέψει να πάρει την πρωτιά στην τηλεθέαση!

Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις:

X-Factor: Γενικό σύνολο 18,1%, Δυναμικό κοινό 15-44 21,7%

So you think you can dance: Γενικό σύνολο 16,7%, Δυναμικό κοινό 15,3%

Παραμύθι…αλλιώς: Γενικό σύνολο 17,1%, Δυναμικό κοινό 20,9%

MasterChef: Γενικό σύνολο 11,7%, Δυναμικό κοινό 14,1%

Μπορεί τελικά το «Παραμύθι...αλλιώς» να κατέκτησε τη δεύτερη θέση όσον αφορά στο μέσο όρο, ωστόσο βρέθηκε συχνά μπροστά από αυτά σε τέταρτα μετάδοσης. Μάλιστα, δε μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι τα ποσοστά των Σκάι και Αnt1 σημείωσαν σημαντική άνοδο με το τέλος της σειράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκηνοθέτης του «παραμυθιού» Αλέξανδρος Πανταζούδης έχει υπογράψει μία ακόμη επιτυχία. «Η εκδρομή» του Αnt1 που είχε εντυπωσιάσει με τη σύγχρονη οπτική της, ήταν δικό του δημιούργημα. 




Πηγή: koolnews

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου