Παρακοιμήθηκε, έχασε το μίτινγκ και έγινε... διευθύντρια!


Δεν πρόκειται για κάποιο περίεργο «παιχνίδι» της τύχης, αλλά για το πώς μια... αποτυχία μετατράπηκε σε επιτυχία.

Η Σάρα Ρομπ Ο' Χάγκαν, που έχει περάσει από διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες όπως η Virgin, η Nike και η Gatorade είχε μια εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή και τον τρόπο σκέψης.

Όταν ήταν στα αρχικά στάδια της καριέρας της η Νεοζηλανδή Ο' Χάγκαν είχε βρει δουλειά στο τμήμα μάρκετινγκ της Virgin Atlantic Airways στη Νέα Υόρκη.

Όμως δεν ήταν ικανοποιημένη με τη στρατηγική της εταιρείας της κι έτσι αποφάσισε να γράψει τη δική της και να την στείλει στον πρόεδρο της Virgin Atlantic Airways στις ΗΠΑ. Μερικές μέρες αργότερα, της απάντησε λέγοντάς της ότι του άρεσε το πλάνο και η πρωτοβουλία που πήρε σε τέτοιο βαθμό που την έκανε διευθύντρια του μάρκετινγκ.

Εκείνο το βράδυ η Ο' Χάγκαν βγήκε να το γιορτάσει, όμως γύρισε στις 5 τα ξημερώματα. «Το σχέδιό μου ήταν να κοιμηθώ μια ώρα και μετά να πάω στη δουλειά για το μίτινγκ» λέει η ίδια στο CNBC. Η Ο' Χάγκαν ξύπνησε τελικά στις 11:00 το πρωί, συνειδητοποιώντας ότι είχε χάσει το πιο σημαντικό μίτινγκ της ζωής της.

Πηγαίνοντας στο γραφείο αποφάσισε να πει στο αφεντικό της την αλήθεια και η απάντηση που έλαβε ήταν αποστομωτική: «Νομίζω ότι είναι πραγματικά αστείο και πολύ... Virgin». Η Ο' Χάγκαν τελικά όχι μόνο δεν απολύθηκε αλλά έγινε διευθύντρια, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί και μάλιστα, πολύ πετυχημένη, όπως φάνηκε από τη μετέπειτα πορεία της.


Πηγή: newmoney.gr
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου