Από 20 και 27/04/17 στους κινηματογράφους


Πολλές οι αφίξεις και για τους και για τους μεγάλους. Ο Απρίλιος μας αφίνει με τις καλύτερες εντυπώσεις και εμπειρίες.  Πάμε να δούμε αναλυτικά το νέο υλικό:

Life


Περίληψη
Το Life αφηγείται την ιστορία των έξι μελών του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού που βρίσκεται μπροστά σε μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις στην ιστορία του ανθρώπου: την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στον Άρη. Όσο το πλήρωμα ερευνά, τόσο οι μέθοδοί τους καταλήγουν να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες και η ξένη μορφή ζωής αποδεικνύεται πιο έξυπνη απ’ όσο θα περίμενε κανείς.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Εσπινόζα
Ηθοποιοί: Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ράιαν Ρέινολντς, Χιρογιούκι Σανάντα, Όλγκα Ντιχοβίτσναγια
Διάρκεια: 104 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




 Μπάντι, ο Ροκ Σταρ



Περίληψη
Όταν ένα ραδιόφωνο πέφτει από τον ουρανό στα χέρια ενός θιβετιανού μαστίφ, εκείνο θα αποφασίσει να φύγει από το σπίτι του για να γίνει μουσικός, προκαλώντας ένα σωρό απρόσμενα γεγονότα.
H ταινία «Μπάντι: Ο Ροκ Σταρ» είναι βασισμένη στο κόμικ του Ζενγκ Τζουν, διάσημου ροκ σταρ της Κίνας. Το graphic novel κυκλοφόρησε το 2009 με τίτλο «Tibetan Rock Dog».
Η σκηνοθεσία είναι του Ας Μπράνον, σεναριογράφου και σκηνοθέτη του «Surf’s Up» και συν-σκηνοθέτη του «Toy Story 2».
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ας Μπράνον
Ηθοποιοί (φωνές): Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Θοδωρής Σμέρος, Γιάννης Υφαντής, Κώστας Σεραφειμίδης, Δημήτρης Κουτρουβιδέας, Γιάννης Στεφόπουλος, Ειρήνη Τσίγκα, Χρήστος Σπανός, Στέφανος Γεωργόπουλος, Γεωργία Ιωαννίδου, Νίκος Νίκας, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Πάζιος, Γιώργος Ματαράγκας
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Ares: Κίνδυνος στο Παρίσι



Περίληψη
Το έτος είναι 2035 και η παγκόσμια τάξη έχει υποστεί δραματικές αλλαγές. Η Γαλλία, με 10 εκατομμύρια άνεργους κατοίκους, αποτελεί μία από τις νέες χώρες κάτω από το όριο της φτώχειας. Ο ταλανισμένος από τα προβλήματα πληθυσμός, αμφιταλαντεύεται μεταξύ του να επαναστατήσει και του να παραιτηθεί, μέχρι που βρίσκει «καταφύγιο» σε ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα: τις υπέρ-βίαιες μάχες μέχρι θανάτου, όπου οι συμμετέχοντες ντοπάρονται νόμιμα.
Ο Ρέντα, γνωστός ως «Άρες», είναι ένας βετεράνος μαχητής που βγάζει τα προς το ζην κάνοντας μικροδουλειές για την αστυνομία. Όταν η αδερφή του κατηγορείται για οπλοκατοχή, θα διακινδυνέψει τα πάντα ώστε να καταφέρει να σώσει αυτή και τις κόρες της.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ζαν-Πατρίκ Μπενέ
Ηθοποιοί: Όλα Ραπάς, Μίσα Λεσκότ, Τιερί Ανσίς, Ρουθ Βέγκας Φερνάντεζ
Διάρκεια: 80 λεπτά
Είδος ταινίας: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Η Μέρα των Ηρώων



Περίληψη
Σε σκηνοθεσία του Πίτερ Μπεργκ, η ταινία “Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ” αποτελεί μία περιγραφή της βομβιστικής επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013 και των ηρώων της «διπλανής πόρτας» που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον κόσμο της ώρες που ακολούθησαν. Στον απόηχο μιας ανείπωτης πράξης τρομοκρατίας, ο αρχιφύλακας Tommy Saunders (Mark Wahlberg) ενώνει τις δυνάμεις του με τους θαρραλέους διασωθέντες, τα μέλη ομάδων άμεσης επέμβασης και τους ανακριτές σε έναν αγώνα δρόμου με αντίπαλο τον χρόνο ώστε να εντοπιστούν οι βομβιστές πριν επιτεθούν ξανά.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Πήτερ Μπεργκ
Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζον Γκούντμαν, Κέβιν Μπέικον, Τ.Κ Σίμονς
Διάρκεια: 133 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΣΗΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Διπλή Εκδίκηση



Περίληψη
Μία ιδιοφυής, μα ανισόρροπη πλαστική χειρούργος βλέπει τον αδελφό της να δολοφονείται από έναν παρακμιακό εκτελεστή, ονόματι Φρανκ Κίτσεν. Ψάχνοντας εκδίκηση, θα τον αιχμαλωτίσει και θα πραγματοποιήσει πάνω του μία εγχείρηση αλλαγής φύλου. Πλέον, ο Φρανκ είναι αναγκασμένος να ζήσει ως γυναίκα, μπερδεμένος, τσαντισμένος και πιο μάτσο από ποτέ.
Από τον Ουόλτερ Χιλ, σκηνοθέτη του θρυλικού «The Warriors» και παραγωγό του «Άλιεν», έρχεται αυτή η άσκηση στιλ πάνω στα θρίλερ εκδίκησης, με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Μισέλ Ροντρίγκεζ και Σιγκούρνι Γουίβερ να εντυπωσιάζει.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ουόλτερ Χιλ
Ηθοποιοί: Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Τόνι Σαλούμπ, Άντονι Λαπάλια
Διάρκεια: 95 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου