Ακόμα μία αγωνιστική στον Ολυμπιακό και 15 μήνες στον Μοντέστο!


Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στην υπόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ με την ΠΑΕ Ολυμπιακό και σε αυτήν του Φρανσουά Μοντέστο επέβαλλε μία ακόμα αγωνιστική «κεκλεισμένων» στους «ερυθρόλευκους» αλλά και 15 μήνες στον Γάλλο. Τι τιμωρία επιβλήθηκε στην ΑΕΚ. 


Μετά την πρωινή απόφαση της Πειθαρχική Επιτροπής της ΕΠΟ η οποία έριξε την ποινή του Ολυμπιακού (από τέσσερις σε μία «κεκλεισμένων των θυρών») ήρθε και η δεύτερη απόφαση της Πειθαρχικής το μεσημέρι για τα όσα έγιναν στον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τους «ερυθρόλευκους». Και σύμφωνα με αυτήν ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί με επιπλέον μία αγωνιστική «κεκλεισμένων» ενώ στον Φρανσουά Μοντέστο επιβλήθηκε η απαγόρευση στα γήπεδα για 15 μήνες αλλά και πρόστιμο 30.000 ευρώ.  Οσον αφορά την ΑΕΚ σε αυτήν επιβλήθηκε 25.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Συνεκδίκασε με παρόντες τους διαδίκους τις υποθέσεις κατά των Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΑΕ», «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και κατά του Francois Modesto, καθώς και επί της πρόσθετης παρέμβασης της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ».


ΚΗΡΥΣΣΕΙ την πρώτη εγκαλούμενη Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΑΕ» πειθαρχικώς ελεγκτέα για τις αναλυτικώς περιγραφόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πράξεις.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην πρώτη εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή ύψους είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) ευρώ.

ΔΕΧΕΤΑΙ την πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. με τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

ΚΗΡΥΣΣΕΙ τη δεύτερη εγκαλούμενη Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και τον τρίτο εγκαλούμενο, Francois Modesto, πειθαρχικώς ελεγκτέους για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην δεύτερη εγκαλουμένη την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον τρίτο εγκαλούμενο: α) χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον η δεύτερη εγκαλουμένη, και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) μηνών.

Πηγή gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου