10 επώνυμοι υπό την επήρεια ουσιών – Εικόνες που σοκάρουν


Σε ρόλο «τζάνκι» Κούγιας, Μανωλοπούλου, Ράγιου και άλλοι για τις ανάγκες του concept του «P.E. Magazine» για τον αγώνα κατά των ουσιών και του εθισμού.

«Στρέψου κατά των ναρκωτικών και του αλκοόλ, αγάπησε τον εαυτό σου». Αυτό ήταν το μήνυμα της εκστρατείας κατά του εθισμού που ξεκίνησε το P.E. Magazine, που μόλις κυκλοφόρησε και αποτελεί το δεύτερο τεύχος του patrasevents.gr

Το όλο concept της καμπάνιας ήταν να βάλει επώνυμους επαγγελματίες από διάφορους χώρους που πρωταγωνιστούν στην κοινωνική ζωή της Πάτρας (και όχι μόνο), αλλάζοντας τους ρόλους και βάζοντας τους στην θέση εθισμένων ατόμων.


Οι φωτογραφίες κάνουν από σήμερα τον γύρο του διαδικτύου και όλα τα Μέσα της Ηλεκτρονικής Ενημέρωσης, αλλά και του περιοδικού Τύπου μιλάνε για το θέμα που αποτελεί έμπνευση των ανθρώπων του patrasevents.gr και του P.E. Magazine.

10 επώνυμοι φωτογραφίζονται στον φακό του P.E. Magazine, γίνονται οι ίδιοι «τζάνκι», δείχνοντας που μπορεί να φτάσουν τους ανθρώπους οι ουσίες και μιλάνε για το πρόβλημα του εθισμού.

Ποιοι είναι αυτοί; Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Μανωλοπούλου, Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης, ο γιατρός Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Γιώργος Δαράβαλης, η πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος, Νατάσσα Ράγιου, η πολιτικός Σπυριδούλα Αναγνωστοπούλου, ο πολιτικός και δικηγόρος Αλέξης Σκαρμέας, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής, ο αντιδήμαρχος Πατρέων Γιώργος Σιγαλός και η δημοσιογράφος Ελένη Βασιλοπούλου.


Περισσότερο υλικό εδώ: newsitamea
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου