Το δράμα στο σπίτι πρωταγωνίστριας του Grey's Anatomy


Τη γνωρίσαμε μέσα από ιστορίες αγωνίας που εκτυλίσσονταν στο νοσοκομείο του Grey's Anatomy, όπου υποδυόταν μια πεισματάρα και πολύ επιτυχημένη χειρουργό. Η Τσάντρα Γουίσλον, όμως, ζει και στο σπίτι της ένα ιατρικό δράμα.

Η 23χρονη κόρη της τηλεοπτικής Μιράντα Μπέιλι πάσχει από ένα ανίατο σύνδρομο που της προκαλεί ακατάσχετους εμετούς.

«Στο σχολείο πίστευαν ότι έκανα εμετό επειδή προσπαθούσα να χάσω βάρος» εξομολογείται η ίδια η Σαρίνα ΜακΦάρλαν, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό περιοδικό. Δεν ήταν, όμως, αυτή η αλήθεια.

Υστερα από 10 μήνες επισκέψεων σε διάφορους γιατρούς, η κόρη της Γουίλσον διαγνώστηκε επισήμως με μιτοχονδριακή δυσλειτουργία και με σύνδρομο κυκλικών εμετών, το 2010. Ολα άρχισαν όταν η ΜακΦάρλαν ήταν 16 ετών και πίστευε ότι αυτό που είχε ήταν τροφική δηλητηρίαση.

Ωστόσο, τα συμπτώματα επέμεναν και η Γουίλσον άρχισε να μελετά με μεγάλη λεπτομέρεια τις διατροφικές συνήθειες της κόρης της.


«Τρομερά ξεσπάσματα»

«Είχε αυτά τα τρομερά ξεσπάσματα εμετού και κοιλιακών πόνων, που έμοιαζαν με σφάχτες» είπε η ίδια η 47χρονη ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ένιωθαν απελπισία που κανείς δεν μπορούσε να τους πει τι ευθυνόταν για όλα αυτά. Μετά τη διάγνωση τουλάχιστον, ήξεραν τι έπρεπε να αντιμετωπίσουν. Αν και δεν υπάρχει θεραπεία για το πρόβλημα αυτό, μπορεί να γίνει διαχειρίσιμο με τη βοήθεια κατάλληλης φαρμακευτικής αγωγής και βιταμινών.

Τώρα που τα πράγματα έχουν μπει σε έναν έλεγχο, τόσο η νεαρή κοπέλα όσο και η μητέρα της αντιμετωπίζουν τα πράγματα με θετική διάθεση.

«Θα μπορούσα να είμαι στενοχωρημένη γι' αυτό, αλλά, είτε στενοχωρηθώ είτε όχι, το πρόβλημα θα επανέρχεται έτσι κι αλλιώς» λέει χαρακτηριστικά η ΜακΦάρλαν, η οποία δείχνει ότι το έχει φιλοσοφήσει.


About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου