Εξωγήινα μηνύματα


Η δήλωση ότι «τα αγρογλυφικά είναι εξωγήινα μηνύματα από το μέλλον», που έγινε από τον Βρετανό επιστήμονα δρα Οράτιο Ντριού (ο οποίος έχει διδακτορικό στη χημεία από το πανεπιστήμιο Caltech στην Pasadena της Καλιφόρνιας), αφού μελέτησε το φαινόμενο και διαπίστωσε ότι είναι πιο διαδεδομένο για πολλά χρόνια στα δυτικά της χώρας, φέρνει ξανά στην επιφάνεια το ζήτημα των αγρογλυφικών. 


Τα αγρογλυφικά εμφανίζονταν μυστηριωδώς σε μεγάλη συχνότητα σε περιοχές σε όλη τη Βρετανία για δεκαετίες, με όλο και πιο περίπλοκα σχέδια. Είναι, επίσης, υπαρκτά και πολύ πιο μακριά στην Ευρώπη, αλλά και σε άλλα μέρη του πλανήτη. 

Εχει υποστηριχθεί από πολλούς μελετητές εδώ και χρόνια ότι τα αγρογλυφικά έχουν γίνει από τα UFOs που προσγειώνονται σε αυτές τις περιοχές, με πολλούς φαρσέρ στο παρελθόν να ισχυρίζονται πως αυτοί έφτιαξαν τα αγρογλυφικά, στην προσπάθειά τους να ακυρώσουν τις απόψεις αρκετών ερευνητών!

Ο δρ Οράτιος Ντριού είπε ότι η ανθρωπότητα δεν είναι σε θέση να κατανοήσει τα περίπλοκα μηνύματα, ορισμένα από τα οποία παρουσιάζουν «εικόνες του μέλλοντος». 

Ο καθηγητής πρόσθεσε στις δηλώσεις του, που φιλοξένησε το Paranormal Research Society of Australia, μεταξύ άλλων, πως κάποια αγρογλυφικά θα μπορούσαν να ερμηνευτούν ως μηνύματα από το χωροχρονικό ταξίδι ανθρώπων που μας επισκέφτηκαν, ευρισκόμενοι οι ίδιοι 5.000 χρόνια μπροστά στο μέλλον! 

Επιστήμονες στην Αργεντινή έχουν θορυβηθεί επίσης από τους παράξενους σχηματισμούς που εμφανίστηκαν μέσα σε μια νύχτα.

ίδιο ύψος και πλάτος

Εχει αναφερθεί πως εντοπίστηκαν 15 τεράστια αγρογλυφικά χαραγμένα στο τοπίο, σε μια περιοχή που οι ντόπιοι πιστεύουν ότι την επισκέπτονται εξωγήινοι. Ωστόσο, από τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται πως μόνο τρία από αυτά τα αγρογλυφικά σχηματίζονται από περίεργους κύκλους. 

Να σημειωθεί πως οι περίεργοι αυτοί κύκλοι εμφανίστηκαν στις 17 Μαρτίου στην πόλη Κάρμεν ντε Αρέκο κοντά στο Μπουένος Αϊρες. 
Περιέργως, όλοι οι κύκλοι φαίνεται ότι έχουν ακριβώς το ίδιο ύψος και πλάτος, και έχει ειπωθεί πως εμφανίστηκαν ένας προς έναν ενώ οι κάτοικοι κοιμούνταν. Ο δήμαρχος της πόλης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι ζήτησε από εμπειρογνώμονες από την Επιτροπή Μελέτης της Δημοκρατίας της Αργεντινής για τα UFOs να επισκεφτούν την περιοχή και να ερευνήσουν το θέμα. 

Πράγματι στην περιοχή κατέφθασαν ερευνητές οι οποίοι πήραν δείγμα από τη χλόη και το χώμα, ώστε να αναλυθούν από το τμήμα Γεωπονίας του πανεπιστημίου του Μπουένος Αϊρες. 
Ο Σκοτ Γουόρινγκ, ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας ufosightingsdaily.com, δήλωσε πως «οι κύκλοι εμφανίζονται βαθιά και κάτω στο χώμα, σαν να καίγονται με ακτινοβολία. 

Μακάρι να είχε χρησιμοποιηθεί ένας μετρητής Geiger για τη μέτρηση της ακτινοβολίας στην περιοχή. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μέρος προσγείωσης ενός UFO που περνά συχνά από την περιοχή και κάθε φορά αφήνει ένα σημάδι στο σχήμα του πυθμένα του διαστημικού σκάφους.

Περισσότερα: Espresso
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου