Άγριος ξυλοδαρμός φοιτητή από κουκουλοφόρους


Καταγγελίες για τάγμα εφόδου χρυσαυγιτών - Αφορμή, σύμφωνα με μαρτυρίες, αποτέλεσε ένα σακίδιο πλάτης που φορούσε ο νεαρός, καθώς επέστρεφε από το πανεπιστήμιο στο σπίτι του

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 20χρονος φοιτητής από κουκουλοφόρους στην περιοχή των Ελληνορώσων. Σύμφωνα με αναφορές, η ομάδα που επιτέθηκε στον Αλέξιο Λάζαρη ήταν τάγμα εφόδου χρυσαυγιτών, οι οποίοι φέρονται να χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας τον νεαρό φοιτητή, λίγες ώρες μετά την επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Μεσογείων.

Το bloko.gr παρουσιάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την κατάσταση του 20χρονου φοιτητή, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο Αλέξιος Λάζαρης δέχθηκε την επίθεση από τους κουκουλοφόρους καθώς γυρνούσε στο σπίτι του, από το πανεπιστήμιο.

Αφορμή, σύμφωνα με μαρτυρίες, αποτέλεσε ένα σακίδιο πλάτης που φορούσε ο νεαρός. Οι κουκουλοφόροι βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Σεβαστουπόλεως και Δαβάκη. Μόλις είδαν το νεαρό του επιτέθηκαν με ακατονόμαστες φράσεις και τον χτύπησαν ανελέητα.

Σε σειρά εξετάσεων υποβάλλεται αυτή τη στιγμή ο νεαρός που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Περίοικοι που είδαν το περιστατικό ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον 20χρονο φοιτητή ο οποίος ήταν άσχημα χτυπημένος. Ο νεαρός που μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταύρο έχει υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων, ενώ γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων τον εξέτασαν προκειμένου να δουν εάν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Ακόμα εκκρεμεί η αξονική τομογραφία, ενώ σύμφωνα  με τα έως τώρα συμπεράσματα των γιατρών, ο νεαρός έχει  διαύγεια και δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα. Πάντως οι γιατροί περιμένουν και την αξονική τομογραφία προκειμένου να αποφασίσουν εάν ο φοιτητής θα παραμείνει για νοσηλεία ή θα του δοθεί εξιτήριο.

Η Κρατική Ασφάλεια ανέλαβε την υπόθεση

Την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του 20χρονου φοιτητή την ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια. Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο την ώρα του περιστατικού, οι οποίοι μάλιστα μίλησαν και στους αστυνομικούς, οι δράστες του ξυλοδαρμού ανήκουν στο χώρο της Χρυσής Αυγής. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ τις επόμενες ώρες αναμένεται να πάρουν και κατάθεση από το θύμα αφού πρώτα τελειώσει με τις εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται και νιώσει λίγο καλύτερα από το σοκ που έχει υποστεί έτσι ώστε να μπορεί με πλήρη διαύγεια να αναφέρει στους αστυνομικούς την περιπέτεια που βίωσε.

Δείτε τις φωτογραφίες.

Share on Google Plus

About ermioni drakakaki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου