Γ. Σαββίδης: «Να τιμωρηθούν οι γαύροι κι ας το πάρει ο Πανιώνιος»


Σίγουρος πως το ζήτημα της πιθανή αφαίρεσης βαθμών από τον Ολυμπιακό δεν έχει κλείσει δηλώνει ο Γ. Σαββίδης. «Να τιμωρηθούν οι γαύροι κι ας το πάρει ο Πανιώνιος. Εγώ θέλω του χρόνου πρωτάθλημα», είπε. 


«Ξαναχτύπησε» ο Γιώργος Σαββίδης. Με σημερινό σχόλιό του σε χθεσινή ανάρτησή του στο Instagram ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν, και μέλος του ΔΣ δήλωσε βέβαιος πως το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών από τον Ολυμπιακό δεν έχει απομακρυνθεί. 

Μάλιστα τόνισε πως δεν θέλει πρωτάθλημα στα χαρτιά, αλλά να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, ακόμη κι αν είναι έτσι να πάρει το πρωτάθλημα ο… Πανιώνιος». Πρόσθεσε, δε, πως επιθυμία του είναι να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ τον τίτλο την επόμενη σεζόν. 

«Ποτέ δεν είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε φιέστα στα χαρτιά. Είναι το πάθος σας, όχι το δικό μας. Εγώ είπα ότι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θέλω να τιμωρηθούν οι γαύροι. Περιμένετε, δεν τελείωσε ακόμη. Εγώ ξέρω περισσότερα από σας, σίγουρα. Αν με ακολουθείτε, μπορούσατε να το έχετε διαβάσει στα προηγούμενα ποσταρίσματά μου. Ας είναι -6 και ας πάρει ο Πανιώνιος το πρωτάθλημα. Δεν χρειάζομαι το πρωτάθλημα φέτος. Το θέλω του χρόνου. Αυτό που θέλουμε είναι δικαιοσύνη και δεν έχει τελειώσει ακόμη το θέμα αυτό», έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης απαντώντας σε σχόλιο που τον ρωτούσε ειρωνικά για τα εισιτήρια της… φιέστας στην Τούμπα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα μετά το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη είχε εξαφανιστεί. 


Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου