Το πρωινό σεξ κάνει καλό στην υγεία


Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ένα καυτό και γεμάτο ιδρώτα... πρωινό στο κρεβάτι μας είναι καλό για την υγεία μας.

Η έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ έδειξε συγκεκριμένα ότι το να κάνουμε πρωινό σεξ τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, μειώνει τον κίνδυνο μελλοντικού καρδιακού επεισοδίου ή εγκεφαλικού.

Το πρωινό σεξ δύο φορές την εβδομάδα αυξάνει το IgA, ένα αντίσωμα που μας προστατεύει από τα μικρόβια. Επίσης, όσο πιο συχνά το κάνουμε, βελτιώνουμε την κυκλοφορία του αίματος, οπότε μειώνουν την πίεση μας.

Εκτός αυτών, το πρωινό σεξ βοηθάει την αρθρίτιδα και τις ημικρανίες και το γεγονός ότι καίμε 300 θερμίδες την ώρα μειώνει τον κίνδυνο να αποκτήσουμε πρόβλημα διαβήτη στο μέλλον. Επίσης, κάνει τα μαλλιά και την επιδερμίδα μας να λάμπουν (!).

Μια λεπτομέρεια που έγινε γνωστή σε μια άλλη σχετική Αμερικάνικη έρευνα είναι η εξής: από τις 300 γυναίκες που συμμετείχαν, εκείνες των οποίων οι σύντροφοι δεν φορούσαν προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του πρωινού σεξ, είχαν λιγότερες πιθανότητες να πέσουν σε... κατάθλιψη.

Προσοχή όμως! Η υπερβολή, δηλαδή το καθημερινό σεξ το πρωί, μπορεί να μειώσει τις φυσικές αντιστάσεις του οργανισμού μας, οπότε ας μην το... παρακάνουμε. 

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου