Η ΑΕΚ κατήγγειλε τον Σεμπά, που απειλείται με τρεις αγωνιστικές



Σε επίσημη καταγγελία κατά του Σεμπά προχώρησε η ΑΕΚ, στοχεύοντας σε «καμπάνα» του Βραζιλιάνου, προκειμένου να χάσει -μεταξύ άλλων- τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. 


Στη… σέντρα έβγαλε τον Σεμπά η ΑΕΚ. Όπως αναμενόταν, η Ένωση προχώρησε σε επίσημη καταγγελία κατά του Βραζιλιάνου, λόγω της τρικλοποδιάς που είχε ρίξει στον Αραούχο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του δεύτερου γκολ των κιτρινόμαυρων στο πρόσφατο 2-1 στο «Γ. Καραϊσκακης». 

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, λοιπόν, κατήγγειλαν τη συμπεριφορά του Λατινοαμερικάνου άσου στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και πλέον αναμένεται να του ασκηθεί πειθαρχική δίωξη και να κληθεί σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ. 

Η καταγγελία αφορά «βάναυση συμπεριφορά» και βάσει του Πειθαρχικού κώδικα, ο άσος του Ολυμπιακού απειλείται με τιμωρία τριών αγωνιστικών. Ακόμα, πάντως, δεν είναι σαφές το ποια ματς κινδυνεύει να χάσει ο Σεμπά, εφόσον τιμωρηθεί, κάτι που θα ξεκαθαρίσει από το πότε θα απολογηθεί και πότε θα βγει η ποινή του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Ολυμπιακό αναμένεται να… απαντήσουν με καταγγελία κατά του Όγκνιεν Βράνιες, με αφορμή τα συνεχόμενα προκλητικά ποσταρίσματά του.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου