Πληροφορία-σοκ: Παγιδευμένο αμάξι με εκρηκτικά «χτύπησε» το πούλμαν της ΝτόρτμουντΈνα παγιδευμένο αμάξι με εκρηκτικά είναι σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr η αιτία του συμβάντος με το πούλμαν της Ντόρτμουντ, γεγονός που οδηγεί στην πιθανότητα στοχευμένου χτυπήματος. 

Πολλές είναι οι πιθανότητες να μην πρόκειται για τυχαίο συμβάν η έκρηξη που συνέβη δίπλα στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ, που βρισκόταν καθ' οδόν για το «Signal Iduna Park» για το ματς κόντρα στη Μονακό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr και με τα όσα μετέφερε ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Τούχελ στους παίκτες του που βρίσκονταν στις πίσω θέσεις του οχήματος, στο δρόμο του πούλμαν βρέθηκε ένα παγιδευμένο αμάξι με εκρηκτικά από το οποίο προήλθε μία δυνατή έκρηξη και από την οποία υπήρξαν υλικές ζημιές που προκάλεσαν τον (ευτυχώς όχι σοβαρό) τραυματισμό του Μαρκ Μπάρτρα. 

Το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη σε σημείο πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που ήταν γνωστό ότι διέμενε η αποστολή των Βεστφαλών και ότι η έκρηξη σημειώθηκε ακριβώς τη στιγμή που περνούσε το λεωφορείο της ομάδας, κάνει πολύ πιθανό το σενάριο, το περιστατικό να μην είναι καθόλου τυχαίο, αντιθέτως να ήταν στοχευμένο ώστε να προκληθεί ο όλος πανικός. 

Τέλος, το σημαντικότερο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όλοι οι παίκτες, προπονητές και άνθρωποι της αποστολής των Γερμανών είναι καλά στην υγεία τους, αλλά το σοκ που έχουν υποστεί είναι πολύ μεγάλο.

Πηγή sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου