Αγωνία για αγνοούμενο ψαροντουφεκά - Βρέθηκαν σε παραλία το ΙΧ και τα ρούχα του


Όσο περνούσαν οι ώρες και ο νεαρός άντρας δεν είχε εντοπιστεί στη στεριά, τόσο εξανεμίζονταν οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός, εκτιμούν άνθρωποι που μετέχουν στις έρευνες, που γινόταν υπό δύσκολες συνθήκες, καθώς στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 4-5 μποφόρ και ο βυθός ήταν θολός. 

Τραγική ειρωνεία της τύχης, είναι ότι ο άτυχος νεαρός, που ζούσε μόνος, προ μερικών ετών είχε χάσει τον πατέρα του, από πνιγμό, ενώ έκανε ψαροντούφεκο.

Δεν έδωσε σημεία ζωής

Ο άτυχος 35χρονος ξεκίνησε στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης, από το σπίτι του στο Προμύρι, για να πάει για ψαροντούφεκο στην παραλία Μουρτιάς, όπου συνήθιζε να πηγαίνει, αλλά μέχρι τα μεσάνυχτα δεν έδωσε σημεία ζωής, οπότε συγγενείς του, ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Βόλου και δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Αμέσως ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού και στήθηκε η επιχείρηση και έρευνες από θαλάσσης και ξηράς μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης από δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού, πυροσβέστες του Κλιμακίου Αργαλαστής, αστυνομικούς του Α.Τ. Μηλεών και από τις 02:30 τα ξημερώματα και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Βρέθηκε το αυτοκίνητό του και τα ρούχα του 

Εν τω μεταξύ το αυτοκίνητο του 35χρονου εντοπίστηκε στην ακτή της παραλίας Μουρτιάς και δίπλα του βρισκόταν τα ρούχα του, ενώ το κινητό του τηλέφωνο ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.
Παρά τις ολονύκτιες έρευνες, δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του και από το πρωί συνεχίζονται οι έρευνες. 

Πηγή: Magnesianews

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου