Εμφανίστηκαν …ποντίκια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας


Δύο περιπτώσεις εμφάνισης ποντικών, εντός του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, τις προηγούμενες μέρες αναστάτωσαν ασθενείς και εργαζομένους, φέρνοντας εκ νέου στην επιφάνεια τα πολλά προβλήματα που προκαλεί η παλαιότητα των κτιρίων του. Από την πλευρά του, ο διοικητής των νοσοκομείων της Λάρισας, Παναγιώτης Νάνος, τονίζει ότι «πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά, για τα οποία πιθανότατα ευθύνεται η αποχέτευση του κτιρίου»...!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το eleftheria.gr, ο ένας ποντικός έκανε την εμφάνισή του σε αποθηκευτικό χώρο και ο δεύτερος σε διάδρομο κλινικής του νοσοκομείου, επιβάλλοντας στη διοίκηση την άμεση κλήση της εταιρίας απολύμανσης για να επιληφθεί του θέματος.

Παράλληλα, επαναλαμβανόμενες είναι το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες για πλημμελή καθαριότητα, τόσο στον εξωτερικό, όσο και στον εσωτερικό χώρο του νοσοκομείου.

Ο κ. Καραγεώργος δήλωσε ότι «το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Πράγματι, μου μεταφέρθηκε από συνάδελφό μου η εμφάνιση και ποντικών εντός του νοσοκομείου. Μέχρι σήμερα λέγαμε ότι το νοσοκομείο ήταν το βασίλειο των γάτων, αλλά πλέον έχουμε και το βασίλειο των ποντικών!».

Ο πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΛ κατηγορεί τη διοίκηση του νοσοκομείου ότι «αναλώνεται σε έργα βιτρίνας, μόνο για το θεαθήναι, θέτοντας στο περιθώριο τις πραγματικές ανάγκες του νοσοκομείου και μη δίνοντας χρήματα για την καθαριότητά του».

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου