Σαλπιγγίδης: «Να μη ζήσω στον ΠΑΟΚ όσα έζησα όταν έπαιζα μπάλα»Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως για να γίνει αυτό θα πρέπει όλες οι συνθήκες να είναι ιδανικές.Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε για το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες γ αυτόν στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην διεθνής άσος, τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον διοικητικό ηγέτη του δικέφαλου του Βορρά» γι αυτήν την προοπτική και ξεκαθάρισε πως για να γίνει αυτό θα πρέπει οι συνθήκες να είναι οι κατάλληλες.

«Για να είμαι ειλικρινής με τον κ. Σαββίδη δεν έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, αν και τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Ούτε κάποια πρόταση έχω στα χέρια μου για να μπορώ να πω ότι θέλω αυτό ή το άλλο. Προφανώς και δεν έχω σκεφτεί να αναλάβω πόστο στην ομάδα, οπότε μόνο υποθετικά μπορούμε να μιλάμε. Και πάλι, όμως, θα πρέπει όλα να είναι ιδανικά και να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να κουβεντιάσω κάτι τέτοιο. Να μη ζήσω, δηλαδή, ξανά ό,τι έζησα όταν έπαιζα μπάλα», είπε στην «Real News».

Πηγή gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου