Νίκησε αλλά δεν ήρθε το δώρο για Άρη



Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Άρης απέναντι στην Καλλιθέα. Οι κίτρινοι έφτασαν εύκολα στο 3-0 στο «Βικελίδης», όμως το δώρο από το ματς της Λαμίας δεν ήρθε. 


Στον -6 από την 2η θέση και την Λαμία διατηρήθηκε ο Άρης. Οι κίτρινοι χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα έφτασαν στο 3-0 επί της Καλλιθέας στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Το σκορ για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, που έδιωξε από νωρίς το άγχος, πέτυχε μόλις στο 9ο λεπτό ο Μάρκος Ντούνης με ψύχραιμο πλασέ από την μικρή περιοχή. Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Τζανακάκη να κάνει το 2-0 στο 54’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ούγκο Σόουζα με προβολή στο 78’. 

Έτσι ο Άρης έφτασε τους 56 βαθμούς, διατηρήθηκε στην 3η θέση και απέχει έξι βαθμούς από την δεύτερη θέση όπου παρέμεινε η Λαμία, η οποία κέρδισε 1-0 τον Παναιγιάλειο εντός έδρας. 

Οι συνθέσεις: 

Άρης (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Πίτου Γκαρσία, Ρόβας, Ντούνης, Τάτος (57΄Μιλούνοβιτς), Παυλίδης (76΄Μακουτά), Ίλιτς (57΄Καπνίδης) 

Καλλιθέα (Σ. Σταθόπουλος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταματόπουλος, Πάτας, Ντιακιτέ, Σταματάκος, Καντέ (54΄Γκίνη), Τσίπρας, Μπέλης (67΄Ταμπάκης) (78΄Μάκο), Συριόπουλος, Ολιβέιρα 

Διαιτητής: Α. Τζουμαλάκης (Σερρών)

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου