Ο νόμος του Μέσι!


Τι έκανε ο Θεός! Με αλήτικο πλασέ… at the buzzer του Μέσι, η Μπαρτσελόνα ξέρανε (2-3) τη Ρεάλ και «πιάνοντας» στην κορυφή τη «βασίλισσα», μπήκε -έστω και με ματς περισσότερο- στο… κόλπο του τίτλου! 

Τι ματσάρα είδαμε! 

Σε ένα τρομερό clasico, από τα καλύτερα των τελευταίων ετών, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έδωσαν μια πραγματική «τιτανομαχία», αλλά… τιτάνας ήταν και πάλι αυτός: Ο Λιονέλ Μέσι! 

Με τον Αργεντινό να σκοράρει στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων με απίθανη πλασεδιά, οι Καταλανοί… τάβλιασαν τους Μαδριλένους και με το 3-2 τούς «έπιασαν» στην κορυφή, μπαίνοντας, πλέον, έστω και με παιχνίδι περισσότερο, για τα καλά στο… κόλπο του τίτλου στην Ισπανία! 

Νωρίτερα, είχαμε δει εξίσου μυθικά πράγματα, με τον Χάμες Ροντρίγκες να «γράφει» στο 85' το 2-2, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς και ενώ η «βασίλισσα» έπαιζε με δέκα από το 77', λόγω της σωστής αποβολής του αρχηγού της, Σέρχιο Ράμος, για το εγκληματικό τάκλιν του πάνω στον Λίο. Ο τελευταίος, είχε ισοφαρίσει το γκολ του Κασεμίρο (28') στο 33', ενώ ο Ράκιτιτς έφερε «τούμπα» τους γηπεδούχους, με το «τούβλο» του στο 73', σε ένα απίστευτο ντέρμπι! 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου