Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες στον ΠΑΟΚ



Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη για να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. 


Την 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πλατανιά για την προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports Extra 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, αφού θεωρητικά παραμένουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αλλά και στην περίπτωση που δεν προκύψει ποινή αφαίρεσης βαθμών από τον Ολυμπιακό, η ομάδα θα φτιάξει ψυχολογία ενόψει του δεύτερου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να μην συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Κάνιας που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που είχε υποστεί, ενώ εκτός έμειναν για άλλη μία φορά οι Χαρίσης και Χατζηισαΐας. 

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη με 4-2-3-1, σύστημα που προτιμά ως επί το πλείστον από την αρχή της σεζόν. 

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Κίτσιου. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Σάχοφ και Τσίμιροτ, με τους Κάμπος και Ουάρντα να είναι στα πλάγια. 

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μπίσεσβαρ, με τον Αθανασιάδη να παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Κάτσε, Πέλκας, Ενρίκε και Κουλούρης.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου