Μπήκε στην φυλακή ο Badr HariΔύο μήνες περίπου, μετά την απόφαση του ανώτατου Ολλανδικού δικαστηρίου σε δική του έφεση, επικυρώνοντας την καταδίκη του, ο Badr Hari μπήκε μέσα στη φυλακή σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο.  Μπήκε στην φυλακή ο Badr Hari
48
SHARES
FacebookTwitterGoogle+
Δημοσίευση: 06/04/2017 21:01
Κατηγορίες: Kickboxing

Γράφει ο Χρήστος Μπάρδας

Δύο μήνες περίπου, μετά την απόφαση του ανώτατου Ολλανδικού δικαστηρίου σε δική του έφεση, επικυρώνοντας την καταδίκη του, ο Badr Hari μπήκε μέσα στη φυλακή σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο. 

Ο Μαροκινός Kickboxer, έχοντας ήδη περάσει 8 μήνες στην φυλακή και με άλλους 10 σε αναστολή, θα πρέπει να περάσει τελικά, άλλους 6 μήνες πίσω από τα σίδερα.

Δυστυχώς για τους οπαδούς του Kickboxing δεν θα δούμε σύντομα την ρεβάνς του με τον πρωταθλητή του Glory , Rico Verhoeven.

Οι δύο τους συγκρούστηκαν στο GLORY Collision τον περασμένο Δεκέμβρη σε ένα σπάνιο για το άθλημα Superfight το οποίο ενώ φαινόταν να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου πριν από τον αγώνα και στον πρώτο γύρο, τελικά έληξε σχετικά άδοξα αφού σε ένα γόνατο του Rico ο Badr τραυματίστηκε στο χέρι και η μάχη διακόπηκε με νίκη του Verhoeven.

Έγινε αρκετή κουβέντα στη συνέχεια για μια ρεβάνς αλλά η καταδίκη του Μαροκινού σίγουρα χαλάει όποια σχέδια είχαν.

Πάντως ο Verhoeven επιστρέφει στο ρινγκ στο  GLORY 41 στις 20 Μαΐου με άγνωστο μέχρι στιγμής αντίπαλο, αν και υπήρξε πριν λίγο καιρό και ένα «μανούριασμα» με τον Jamal Ben Saddik.


Πηγή fightsports.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου