9 Μήνες: αποκλειστικό! Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς


Μπορεί εδώ να μας έχουν μείνει λίγα επεισόδια ώστε βάση ολοκληρωθεί η επιτυχημένη σειρά 9 Μήνες, ωστόσο στην Κύπρο έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Πάμε να δούμε τι μας περιμένει.

Ο Άκης κατηγορείται για μια δολοφονία, κατηγορία από την οποία θα απαλλάχθει με την βοήθεια της Κρίστης.  Το φινάλε όμως τους βρίσκει χώρια.

Ο Σερέτης πεθαίνει και η Εύα για να εκδικηθεί πιάνει τον Ανδρέα και τον δένει σε μια αποθήκη με εκρηκτικά. Φαίνεται όμως ότι θα σωθεί και θα επιστρέψει στην Δάφνη καθώς η Ελίζα καταλαβαίνει αν και έγκυος στο παιδί του, ότι ο Ανδρέας μόνο την Δάφνη θέλει και έτσι αποφασίζει να φύγει στο εξωτερικό. Ωστόσο φεύγει και ο Δημήτρης απογοητευμένος που δεν κατάφερε να κατακτήσει την Δάφνη.

Η Εύα συλλαμβάνεται ενώ ο Πέτρος και η Μάρθα θα είναι μαζί στο τέλος με μόνο εμπόδιο την φυλακή που θα είναι ανάμέσα τους.

Ο Μάνος έρχεται ενώπιον των δύο γυναικών και επιλέγει στην αρχή την Σοφία, μια απόφαση που την μετανιώνει αμέσως και τρέχει πίσω στην Μαρίνα. Ένας αναπάντεχος όμως θάνατος τους διαλύει όλους.

Η Έλσα θα είναι με τον Στέφανο ευτυχισμένοι μαζί μέχρι το τέλος.  

Η αυλαία πέφτει με την Μάρθα να κάνει έναν απολογισμό όλων αυτών που έζησε αλλά και των συμπερασμάτων που έμαθε μέσα από την ζωή της.
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου