9 Μήνες: αποκλειστικό! Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς


Μπορεί εδώ να μας έχουν μείνει λίγα επεισόδια ώστε βάση ολοκληρωθεί η επιτυχημένη σειρά 9 Μήνες, ωστόσο στην Κύπρο έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Πάμε να δούμε τι μας περιμένει.

Ο Άκης κατηγορείται για μια δολοφονία, κατηγορία από την οποία θα απαλλάχθει με την βοήθεια της Κρίστης.  Το φινάλε όμως τους βρίσκει χώρια.

Ο Σερέτης πεθαίνει και η Εύα για να εκδικηθεί πιάνει τον Ανδρέα και τον δένει σε μια αποθήκη με εκρηκτικά. Φαίνεται όμως ότι θα σωθεί και θα επιστρέψει στην Δάφνη καθώς η Ελίζα καταλαβαίνει αν και έγκυος στο παιδί του, ότι ο Ανδρέας μόνο την Δάφνη θέλει και έτσι αποφασίζει να φύγει στο εξωτερικό. Ωστόσο φεύγει και ο Δημήτρης απογοητευμένος που δεν κατάφερε να κατακτήσει την Δάφνη.

Η Εύα συλλαμβάνεται ενώ ο Πέτρος και η Μάρθα θα είναι μαζί στο τέλος με μόνο εμπόδιο την φυλακή που θα είναι ανάμέσα τους.

Ο Μάνος έρχεται ενώπιον των δύο γυναικών και επιλέγει στην αρχή την Σοφία, μια απόφαση που την μετανιώνει αμέσως και τρέχει πίσω στην Μαρίνα. Ένας αναπάντεχος όμως θάνατος τους διαλύει όλους.

Η Έλσα θα είναι με τον Στέφανο ευτυχισμένοι μαζί μέχρι το τέλος.  

Η αυλαία πέφτει με την Μάρθα να κάνει έναν απολογισμό όλων αυτών που έζησε αλλά και των συμπερασμάτων που έμαθε μέσα από την ζωή της.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου